Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτη φορά στα σοβαρά !

     Θεωρώ ότι η ατάκα αυτή του Σταύρου Θεοδωράκη, έκλεψε τις εντυπώσεις, στο χθεσινό, πολύ κατώτερο του αναμενόμενου debate, που εξέπεμπε προχειρότητα, ανοργανωσιά και σοβαροφάνεια και τον έχρισε Νικητή, με διαφορά, από τους υπόλοιπους, σε συνδυασμό με τον ώριμο, μεστό και συνάμα λιτό, λόγο του !
  Βέβαια, το να επικρατήσει ο Σταύρος, σε ένα debate, με αυτούς τους αντιπάλους, είναι σαν να παίζει μπάσκετ ο Jordan με κάποιον ερασιτέχνη, είναι σαν να προσπαθεί να κρυφτεί η μύγα, μέσα στο γάλα...
  Το "πρώτη φορά στα σοβαρά", αποτελεί μία πολύ έξυπνη ατάκα και απεικονίζει το διακύβευμα αυτών των εκλογών, με τον καλύτερο τρόπο : είναι σαν να σου λέει, αρκετά μαλακιστήκατε με το "δόλωμα" "πρώτη φορά αριστερά", ωραία τα πειράματα και ο χαβαλές, αλλά με το μέλλον της χώρας, δεν παίζουνε, το παιχνίδι αυτό, κόστισε ΑΚΡΙΒΑ στη χώρα (παραλίγο, για ΠΟΛΥ λίγο, να αποβεί και μοιραίο), οπότε είναι καιρός να σοβαρευτείτε και να ψηφίσετε σωστά !
   Κανένας εχέφρων και λογικός άνθρωπος, δεν μπορεί να πιστέψει, ότι (ξανα)ψηφίζοντας συριζα, ξεμπερδεύει με το παλιό, το μόνο κόμμα, που αντιπροσωπεύει κάτι καινούργιο, από όσα εκπροσωπήθηκαν χθες, είναι Το Ποτάμι, αυτή είναι μία αντικειμενική αλήθεια, όσο και εθελοτυφλεί κάποιος, είναι εκεί και είναι αδιαμφισβήτητη.
    Η Φώφη, ερχόμενη από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, κάλεσε (μάλλον μάταια) τα πρόβατα, να επιστρέψουν στο μαντρί, ο Καμμένος δικαίωσε ξανά το επίθετό του, ο Δραχμαζάνης, πήγε για ..τσιγάρο, πριν τελειώσει το debate και ο Κουτσούμπας (που τσακίζει μισό αρνί, για πρωϊνό), μας καλεί να εφαρμόσουμε το κομμουνιστικό πείραμα, που ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ και ΑΠΕΤΥΧΕ, οπουδήποτε εφαρμόστηκε !
    Για τον (γνωστό πλέον) Τσιπρανδρέου, δεν χρειάζεται να σχολιάσει κανείς, αλλά αυτός, που πραγματικά το τερμάτισε, ήταν ο Βαγγέλας, όταν προς το τέλος, μάλιστα, έχυσε το λιγοστό γάλα, που είχε, με ιδρώτα, μαζέψει : μας είπε ότι ασκεί δικηγορία, από ..παιδί, ακόμα και τώρα (!), λες και δεν γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και δεν είναι γνωστό το παρελθόν του καθενός (με τόσο χοντρά ψέματα, ο ανεπάγγελτος-επαγγελματίας πολιτικός Μεϊμαράκης, που βάζω στοίχημα, ότι δεν ξέρει καν, που είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας, θύμισε παλιές, κακές εποχές).
   Το γέλιο είναι, πως στη Ρηγίλλης, θεωρούν ότι ο Βαγγέλας τα πήγε καλά...Δεν ξέρω ποια σαΐνια επικοινωνιολόγοι, έχουν πει στα στελέχη της ΝΔ, να μιλούν για τις σπουδές τους κλπ (όπως στον πρόσφατο καυγά Κεφαλογιάννη-Σκουρλέτη), αλλά πρέπει να καταλάβουν, ότι ο κόσμος πλέον ξύπνησε, ξέρει τι είναι και τι έχει κάνει ή δεν έχει κάνει ο καθένας, η εξαπάτηση τελείωσε !
    Για να επιστρέψω στον τίτλο, για μένα, αν ψηφίσω Το Ποτάμι, θα είναι η ..δεύτερη φορά και όχι η πρώτη (ήταν το Γενάρη) και σίγουρα είναι ένα κόμμα, που αξίζει την ψήφο μας.
     Όμως, επειδή θέλω να είμαι 100% ειλικρινής, παρότι δικηγόρος (χαχα), ομολογώ ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμα οριστικά : το μυαλό μου λέει Ποτάμι, η καρδιά μου, όμως, λέει Ένωση Κεντρώων και κατά κανόνα, αποφασίζω, όπως όλοι οι "ηλίθιοι", με την καρδιά και όχι με το μυαλό  !

2 σχόλια:

  1. Σήμερα, έριξα μια ματιά στα ψηφοδέλτια του Β.Λεβέντη και η αλήθεια είναι, ότι απογοητεύτηκα...Επομένως, μπορώ να πω, πλέον, με 100% σιγουριά, πως θα (ξανά)ψηφίσω "Το Ποτάμι", το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, του οποίου, ειδικά, συνιστά dream team ! Εύχομαι πάντως, ολόψυχα, να μπει στη Βουλή ΚΑΙ η Ένωση Κεντρώων, γιατί το αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή μ' αρέσει να είμαι ειλικρινής, σήμερα, συνέβη κάτι και κλονίστηκε η επιθυμία μου, να ψηφίσω Το Ποτάμι ! Πλέον, είμαι ξανά αναποφάσιστος και θα αποφασίσω, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή, χωρίς να αποκλείω τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.