Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

τι ψυχές θα παραδώσουν ;

    Ανησυχώ, σχεδόν κλαίω, όταν αναλογίζομαι τι θα απογίνουν οι ψυχές των δικαστών εκείνων, που συνειδητά ή ασυνείδητα, αδικούν με τις αποφάσεις τους, δεν αποδίδουν το Δίκαιο και τη Λογική, σύμφωνα με τους Νόμους, διότι κάπου είχα διαβάσει ότι πρόκειται για πολύ σοβαρό αμάρτημα, με πολύ σοβαρές, για τους ίδιους, συνέπειες (το αν πιστεύουν ή όχι, οι ίδιοι, σε Κόλαση κλπ, μικρή σημασία έχει, κάποια στιγμή θα το βρουν μπροστά τους).
 Σίγουρα, υπάρχουν πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, όπου οι δικαστές μεροληπτούν αδικαιολόγητα και υπηρετούν αλλότριους σκοπούς, αντί να αποδώσουν Δικαιοσύνη.
 Εδώ θα ασχοληθούμε (ξανά) με τις αποφάσεις των κακουργιοδικείων, που φτάνουν στα αφτιά μας, δηλαδή στους υπολογιστές μας, από διάφορες γωνιές της χώρας και καταδικάζουν σε πολυετείς καθείρξεις, αθώους, οι οποίοι το μόνο "έγκλημα" που έκαναν, είναι πως θέλησαν να διοριστούν στο Δημόσιο, με κάθε τρόπο (αυτό είναι αρμοδιότητα ψυχιάτρων, όχι νομικών) !
 Διαβάζουμε για σκουπιδιάρηδες, καθαρίστριες, διασώστες του ΕΚΑΒ κλπ, που καταδικάζονται ...ως "καταχραστές του Δημοσίου" σε 15 και 20 χρόνια κάθειρξης, επειδή οι υπηρεσίες, που τους προσέλαβαν, μετά από 10 ή 20 χρόνια, ανακάλυψαν ότι είχαν κάνει λαθροχειρίες, στα πιστοποιητικά πρόσληψης, που είχαν καταθέσει (τότε).
  Πέρα από το τυπικό του πράγματος, ότι η απόδοση στην εργασία μιας καθαρίστριας, δεν επηρεάζεται από το αν έκανε το βαθμό απολυτηρίου 18 από 13 ή αν κατέθεσε απολυτήριο Λυκείου, ενώ είχε μόνον Γυμνασίου, στις περισσότερες περιπτώσεις, από μαρτυρίες των ίδιων των προϊσταμένων και συναδέλφων τους, αποδεικνύεται ότι ήταν άριστοι στη δουλειά τους και συχνά πολύ πιο αποδοτικοί, από άλλους, που είχαν τα τυπικά προσόντα.
 Πως λοιπόν χαρακτηρίζεται ως καταχραστής, κάποιος που μπήκε στο Δημόσιο, χωρίς κάποιο, άνευ σημασίας στο φινάλε, χαρτί και όχι εκείνος, που μπήκε με βύσμα, έχοντας μόνον τα τυπικά προσόντα και ανήκει σε αυτούς, που σύμφωνα με την κυρία Φωτίου, δεν κάνουν τίποτα ;
  Έχουμε ξαναπεί και θα λέμε μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα, ότι οι σχετικές υποθέσεις είναι όλες πλημμεληματικές πλαστογραφίες, που παραγράφονται στα 5 έτη : όποιος εντοπίζεται με πλαστό, εντός 5ετίας, να απολύεται και να δικάζεται από Πλημμελειοδικείο, όχι ...από τριμελή Εφετεία Κακουργημάτων !
  Μετά την 5ετία, ΟΎΤΕ απόλυση μπορεί να γίνει, ΟΎΤΕ ποινικές ευθύνες να αποδοθούν, διότι απλά : α) το όφελος του "δράστη" δεν είναι παράνομο, αφού εργάζεται και ΠΡΈΠΕΙ να πληρώνεται και β) ούτε το Δημόσιο έχει υποστεί την παραμικρή ζημία, εφόσον θα προσλάμβανε στη θέση του, κάποιον άλλον, η σχετική δαπάνη πρόσληψης και μισθοδοσίας, έχει ΉΔΗ προϋπολογιστεί, κατά την πρόσληψη...
  Η λογική μου, δεν μπορεί να φτάσει σε σημείο να εξηγήσει την συμπεριφορά των δικαστών, που κάθονται και ασχολούνται με παραγεγγραμμένα πλημμελήματα, βαφτίζοντάς τα, ως κακουργήματα, συχνά με ελεεινές "νομικές κατασκευές", λες και φταίνε αυτοί, για την χρεοκοπία του ελληνικού Κράτους, λες και είναι αυτοί οι καταχραστές του δημόσιου χρήματος, οι απλοί, φτωχοί δημόσιοι-μεροκαματιάρηδες υπάλληλοι !
 Αναρωτιέμαι πόσο μακριά θα πάει αυτή η βαλίτσα, τι πρέπει να γίνει, για να μην βιάζεται τόσο βάναυσα η νομική και όχι μόνον Λογική, να σταματήσει αυτό το ανοσιούργημα, αυτή η εφεύρεση δήθεν καταχραστών του Δημοσίου, τσιμπιέμαι να δω αν ονειρεύομαι και δυστυχώς όχι, μία φωνή μου λέει : "μην ξεχνάς, στην Ελλάδα ζεις, εκεί όπου τελειώνει η λογική, αρχίζει το Δημόσιο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται φυσικά και οι καλοπληρωμένοι Δ.Υ, που λέγονται δικαστές".
  Ο δήθεν ευαισθητούλης Υπουργός Δικαιοσύνης, που έβγαλε από την φυλακή ...μαχαιροβγάλτες, ληστές και βιαστές, σφυρίζει αδιάφορα και ψυχρά, μπροστά στο θέαμα, να οδηγούνται στην φυλακή, με πολυετείς καθείρξεις, ΑΘΏΟΙ άνθρωποι, που εργάστηκαν (δεν πληρώνονταν για να κάθονται όπως οι πραγματικοί καταχραστές) στο Δημόσιο, επί 10 και 20 χρόνια και είχαν παραποιήσει ένα ΚΩΛΌΧΑΡΤΟ, άνευ σημασίας (μετά την 5ετία), κατά την πρόσληψη !
   

1 σχόλιο:

  1. Τα παραπάνω αποτελούν τον Κανόνα, πιθανόν να υπάρχουν και μικροεξαιρέσεις, όπως όταν κάποιος έχει πλαστογραφήσει πτυχίο ΑΕΙ και παίρνει, για αυτό το λόγο, ένα επιπλέον ποσόν, επί του μισθού του, αυτό ναι, είναι παράνομο όφελος, ωστόσο και αυτό θα το έδινε το Κράτος, ούτως ή άλλως, σε κάποιον άλλον, που θα εργαζόταν στην ίδια θέση, με έγκυρο πτυχίο ! Επίσης, ο περιορισμός της μη απόλυσης, μετά την 5ετία, δεν θα μπορούσε να ισχύει π.χ σε περίπτωση "μαϊμού" γιατρού, για λόγους προστασίας των ασθενών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.