Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Η "πατάτα" της κυρίας Γεροβασίλη

   Ενός κακού, αλλά και ενός λάθους, μύρια έπονται και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της κυβέρνησης, που στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες, πέφτει σε συνεχή λάθη και χειροτερεύει την θέση της...
  Αυτό που έγινε με τις άδειες, είναι και παράλογο και ΠΑΡΆΝΟΜΟ και λάθος, τελεία και παύλα, οι μόνοι που δεν το βλέπουν ή ..παριστάνουν ότι δεν το βλέπουν, είναι οι "γνήσιοι" συριζαίοι, του 4%.
 Από τη μία, ο Υπουργός Παππάς-αρχιμανδρίτης-Κιμ Γιονγκ Ουν, να δηλώνει, μέσα στη Βουλή (!), ότι το μόνο, που χωρίζει τα κανάλια από τις άδειες, είναι το ..πορτοφόλι των ιδιοκτητών τους.
 Με άλλα, απλά, λόγια, το πορτοφόλι ή την επιχείρησή σου, τα λεφτά σου ή την ζωή σου, ήτοι, νομικά : ΛΗΣΤΕΊΑ !
  Αν ζούσαμε σε φυσιολογικό, ευνομούμενο Κράτος, όπου υπάρχουν Νόμοι και εφαρμόζονται και όχι σε λαϊκή "δημοκρατία", τύπου Β.Κορέας ή Βενεζουέλας, ο/η Εισαγγελέας του Α.Π, θα έπρεπε ήδη, να έχει ασκήσει ποινική δίωξη, κατά του Παππά, για ληστεία, εκβίαση και ένα σωρό άλλα ποινικά αδικήματα (ΚΑΚΟΥΡΓΉΜΑΤΑ), εναντίον των καναλιών και των εργαζομένων σε αυτά.
  Από την άλλη, η κυβερνητική εκπρόσωπος, με την σειρά της, παρομοίασε τα κανάλια, με τα αυθαίρετα κτίσματα και ..πιο ατυχής παραλληλισμός, δεν μπορούσε να υπάρξει !
  Τι να σκεφτεί κανείς ; ότι η εν λόγω κυρία, ζούσε πριν γίνει Υπουργός και βουλευτής σε άλλη χώρα ; ΠΌΣΑ αυθαίρετα, έχουν γκρεμιστεί στην Ελλάδα, τα τελευταία 40 χρόνια ; είναι μετρημένα στα δάκτυλα των δύο χεριών... 
  Μέχρι και χθες, τα ΜΜΕ διαφήμιζαν τις νέες (κάθε ένα ή δύο χρόνια, βγαίνουν νέες) ρυθμίσεις, για την "τακτοποίηση" των αυθαιρέτων, για τα νέα (μειωμένα) πρόστιμα και τις νέες (μεγαλύτερες) προθεσμίες, ώστε να μπορέσουν όλα τα λαμόγια, που έχτισαν παράνομα σε (καμένα και μη) δάση ή έχτισαν περισσότερο από τις άδειες, που είχαν βγάλει, να κοιμούνται ήσυχα.
  Εξάλλου, ο καθένας, μετά από 40 χρόνια ανομίας, έχει πάρει χαμπάρι, ότι το να χτίσει αυθαίρετα, δεν είναι κάτι δύσκολο και είναι πλέον ...βέβαιος ότι στο μέλλον, θα μπορέσει να το "νομιμοποιήσει", με συνέπεια όσοι δεν έχτισαν αυθαίρετα, να αισθάνονται μαλάκες, αντί να ισχύει το αντίστροφο !
  Άρα, αφού τα αυθαίρετα κτίσματα, σταθερά και συστηματικά, επί 40 χρόνια, νομιμοποιούνται εκ των υστέρων, γιατί τα κανάλια έπρεπε να γκρεμιστούν, κυρία Γεροβασίλη, αφού είναι, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, ίδια περίπτωση ;
   Είναι προφανές ότι δεν έχουν επιχειρήματα και πως να έχουν, για να δικαιολογήσουν κάτι τόσο παράνομο, που πάνε να κάνουν και ό,τι λένε, ουσιαστικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους, με τα λεγόμενά τους, δίνουν δίκιο, σε όσους -εύλογα- τους κράζουν...
   Παρόλο που δεν ψήφισα συριζα, ούτε το Γενάρη, ούτε το Σεπτέμβρη του 2015, ειλικρινά, δεν επιθυμώ την πτώση της κυβέρνησης ή τις εκλογές, εξ αιτίας ενός τραγικού λάθους (ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός, είπαμε, εδώ, έχουμε ΚΑΚΟΥΡΓΉΜΑΤΑ και η συριζαία εισαγγελέας του Α.Π, ασχολείται με τον ...Γεωργίου), αυτού, με τις τηλεοπτικές άδειες.
  Έστω και τώρα, ο Τσίπρας, οφείλει να ΞΥΠΝΉΣΕΙ, να διώξει από την κυβέρνηση τα απομεινάρια "της βαθιάς αριστεράς" (μεταξύ αυτών ΚΑΙ τον Παππά) και να επαναπροκηρύξει τις τηλεοπτικές άδειες, σε εντελώς νέα βάση, με συμμετοχή και του ΕΣΡ !
   Δεν είναι κακό, ένας ηγέτης να παραδέχεται τα λάθη του, μάλλον το αντίθετο, όσο επιμένει σε αυτά, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο...
  Οι πανελλαδικές άδειες, δεν μπορεί να είναι λιγότερες από 16, όσες "σηκώνει" το φάσμα σήμερα, με ευρωπαϊκό διαγωνισμό και με σταθερό, προκαθορισμένο τίμημα, εκ των προτέρων για όλους (π.χ 30 εκατομμύρια σε βάθος τριετίας, επί 16 μας κάνει 480 εκατομμύρια, τα διπλάσια, από όσα ...ελπίζει σήμερα να πάρει).
   Γιατί, υπάρχει και μία άλλη πλευρά, που κανένας δεν έχει αναδείξει μέχρι σήμερα : αν η κυβέρνηση επιμείνει στον παραλογισμό του αρχιμανδρίτη και ..τα αυθαίρετα της Γεροβασίλη, να έρθουν τα κανάλια και να πουν, ΔΏΣΕ μας τότε και εσύ ΠΊΣΩ, ό,τι έχεις εισπράξει από εμάς όλα αυτά τα χρόνια, αφού ήμασταν αυθαίρετοι, πως εισέπραττες από εμάς, φόρους, ασφαλιστικές εισφορές, αγγελιόσημα και λοιπά κέρατα ; Και έτσι, να πάνε για μαλλί και να βγουν κουρεμένοι (γουλί) !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.