Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

μόνη λύση ...το ποντικοφάρμακο

    Η μεγάλη πληγή της χώρας και του σοβιετισμού, που εγκαθιδρύθηκε το 1981, μέσω των (ντόπιων και ξενόφερτων) σοσιαληστών και μια από τις βασικότερες αιτίες της χρεοκοπίας του 2010, είναι η ύπαρξη τόσων πολλών "τρωκτικών" !
  Μιλώντας για τρωκτικά, εννοούμε βασικά, όλους τους κρατικοδίαιτους (κατά κανόνα αργόμισθους, αλλά όχι πάντα), νυν και κυρίως τέως Δ.Υ, από τον ΠτΔ έως τον τελευταίο σκουπιδιάρη ή κλητήρα σε ΔΕΚΟ (οι μισθοδοτούμενοι από Α.Ε ή άλλα ΝΠΙΔ, που ελέγχονται από το δημόσιο, έχουν την ψευδαίσθηση ότι ανήκουν αλλού) και δευτερευόντως, τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες και όσους, αν και ανήκουν -υποτίθεται- στην ελεύθερη αγορά, (απομυ)ζουν από κρατικά ή κοινοτικά κονδύλια.
  Κάθε τόσο, τα τελευταία χρόνια, τα τρωκτικά αυτά (που δεν είναι όλα ίδιου μεγέθους, υπάρχουν διαβαθμίσεις, όπως και στην φύση, άλλα τρώνε περισσότερο και άλλα λιγότερο), ανοίγουν τρύπες στο "τυράκι", δηλαδή στον κρατικό προϋπολογισμό, που όμως χτίζεται, από την άγρια, παράνομη και ληστρική φοροεπιδρομή, σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.
  Έτσι, π.χ, το πιο πρόσφατο κρούσμα, είναι ότι σε αγαστή συνεργασία με επίσης τρωκτικά, που λέγονται διχαστές (και επιδικάζουν πολύ συχνά, χρήματα στον εαυτό τους), δεν θα πληρώνουν, λέει, εισφορά αλληλεγγύης, με συνέπεια να ανοίγει τρύπα στον ΕΦΚΑ, ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ.
  Ποιος θα κληθεί λοιπόν, να κλείσει αυτή την "τρύπα" ; Όσοι δίνουν ήδη το 80% του εισοδήματός τους, σε φόρους και εισφορές ; Τα επιμέρους ποσά, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα και τα τρωκτικά γνωρίζουν ότι θα μπορούσαν να ζήσουν και χωρίς αυτά (δεν μπορούν ωστόσο να χωνέψουν ότι μπορεί κάποιος ψηφισμένος Νόμος, να μην τους εξαιρεί, αν δεν είναι ευνοϊκός, αφού έτσι έμαθαν μια ζωή), ωστόσο, επειδή είναι πολλά (τα τρωκτικά), ο λογαριασμός ανεβαίνει !
  Με απλά λόγια, δεν θέλουν να πληρώνουν "αλληλεγγύη" τα τρωκτικά αυτά, που τα βρήκαν όλα έτοιμα στην ζωή τους, πήραν περισσότερα χρήματα, από όσα άξιζαν, πήραν τεράστια εφάπαξ και πρόωρες συντάξεις και γενικά, το κράτος και η κοινωνία, τους φέρθηκαν με τρόπο, που θα έπρεπε οι ίδιοι να ζητούν να της το ανταποδώσουν και να δείξουν αλληλεγγύη.
   Μιλάμε για πρωτοφανή ηθική και πνευματική πώρωση και αχαριστία, για στείρες μήτρες, που δεν χορταίνουν ποτέ, όσα και να τους δώσεις, πάντα θέλουν περισσότερα και διαμαρτύρονται, όταν τυχόν πάρουν πιο λίγα, όταν οι γύρω τους πεινούν (μεταφορικά και κυριολεκτικά) και υποφέρουν !
   Είναι τα ίδια τρωκτικά, που μπαίνουν πάντα, πίσω από τις κόκκινες ή ροζ γραμμές, της εκάστοτε μνημονιακής κυβέρνησης, κατά τις διαπραγματεύσεις και είναι μονίμως στο απυρόβλητο, όταν οι άλλοι σφαγιάζονται.
   Για να μην πολυλογώ, για να σηκώσει κεφάλι η χώρα, δεν πρέπει να ξανασηκώσουν κεφάλι τα τρωκτικά, πρέπει να πατηθούν στο λαιμό, πρέπει η Πολιτεία, το Κράτος (αν υπάρχει), να δείξει ότι αυτή κάνει κουμάντο, αυτή καθορίζει το πόσα θα παίρνουν ή θα δίνουν και όχι ...μόνοι τους αυτοί ή οι διχαστές.
   Δεν μπορεί αυτά τα τρωκτικά, επειδή έχουν άπλετο χρόνο και χρήμα, που παίρνουν ...από τον ίδιο τον αντίδικό τους, το Δημόσιο, να διεξάγουν δικαστικούς αγώνες και να κερδίζουν, εις βάρος όλων των υπόλοιπων, πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτό το αίσχος, αυτό το όνειδος ;
   Μέχρι τώρα, οι πραγματικά αδικημένοι από τα Μνημόνια, ούτε σε Δικαστήρια πήγαν, ούτε διαμαρτυρίες έκαναν, όμως όσο τα τρωκτικά συνεχίζουν να προκαλούν, με τόσο ιταμό τρόπο και μάλιστα κατ' εξακολούθηση, θεωρώ, πως και η υγιής κοινωνία, οφείλει να βρει τρόπους (και υπάρχουν πολλοί) να αντιδράσει, αφού η εκάστοτε κυβέρνηση, δείχνει αδύναμη, μπροστά στα τρωκτικά, δείχνει να τα φοβάται και υποχωρεί μονίμως, στις παράλογες και παράνομες απαιτήσεις τους...

1 σχόλιο:

  1. Σαν να μην έφταναν τα 3.000.000 συνταξιούχων και οι 800.000 περίπου Δ.Υ, έρχεται τώρα η Φωτίου και δημιουργεί άλλες 700.000 αργόμισθους, μέσα από το λεγόμενο ΚΕΑ, το οποίο φυσικά, όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα, θα πάρουν και λαμόγια, απατεώνες κλπ, που εμφανίζονται ως φτωχοί ! Η μεγάλη πλάκα είναι πως βγαίνει η Φωτίου και πανηγυρίζει για το "κατόρθωμά" της, αισθάνεται και περήφανη, που αρπάζει τα λεφτά, από κάποιους και τα δίνει σε κάποιους άλλους...Έτσι, παρατηρείται το φαινόμενο, 4.500.000 Έλληνες να απειλούνται με ακραία φτωχοποίηση και είναι προφανώς, όσοι δεν ανήκουν, σε κάποια, από τις πρώτες κατηγορίες, που ανέφερα (ή σε κάποια άλλη, που ζει με κρατικά επιδόματα). Για τους κρατικοδίαιτους αριστερούς, που μας κυβερνούν, η μόνη λύση επιβίωσης, είναι μια αργομισθία, από το δημόσιο (κοινό, για να μην ξεχνιόμαστε) ταμείο, μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψή τους, δεν μπορούν να δουν ή να κάνουν κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.