Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

απατεώνες ολκής

   Έχω χάσει πλέον το μέτρημα, για το πόσες αναρτήσεις έχω "αφιερώσει" στους ανεπάγγελτους και λοιπούς τυχάρπαστους, που παριστάνουν τους υπουργούς, ενώ πρόκειται για κουτοπόνηρους απατεώνες, του κοινού, ποινικού, Δικαίου !
    Για να χρησιμοποιήσω νομικούς όρους, που ακούγονταν κατά κόρον, πριν από 20 έτη, αλλά τώρα έχουν ατονήσει, μιλάμε για απατεώνες καθ΄ έξιν (δηλαδή, κατά συνήθεια), κατ' εξακολούθηση και φυσικά κατ' επάγγελμα...
   Οι αποδείξεις ότι πρόκειται για απατεώνες, είναι πολλές και καθημερινές, βασικά το 80% ή και παραπάνω όσων λένε, είναι ψέματα, τα οποία αναπαράγουν μετά αμάσητα και αβασάνιστα οι σανοφάγοι "δημοσιογράφοι" (σε εισαγωγικά, γιατί δημοσιογράφος σημαίνει να είσαι ενημερωμένος σωστά, από όλες τις πλευρές και να κάνεις ρεπορτάζ, όχι να μεταφέρεις, σαν παπαγάλος, ό,τι σου λένε οι κυβερνητικοί παράγοντες) !
  Σήμερα, θα αναφερθώ μόνον στο περιβόητο ζήτημα, λοιπόν, των "μέτρων στήριξης" των ανθρώπων της Αγοράς και της Εργασίας, οι οποίοι δεν μπορούν να δουλέψουν, λόγω κρατικών αποφάσεων-περιορισμών κατά της γρίπης covid 19...
   Και ειδικότερα σε αυτό, που ονομάστηκε "επιστρεπτέα προκαταβολή" (το άλλο μέτρο, με τον επίσης ευφάνταστο τίτλο είναι η "αποζημίωση ειδικού σκοπού" και αναρωτιέμαι ΠΌΣΟΣ χρόνος τους χρειάστηκε, για να καταλήξουν σε αυτά ...τα ονόματα και με ποιο "σκεπτικό" χαχα).
    Είναι λες και αισθάνονται άσχημα, που δίνουν αυτά τα βοηθήματα, λες και ...μας κάνουν χάρη, λες και η υποχρέωση τους, είναι ηθική ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΟΜΙΚΉ, από την στιγμή, που οι ίδιοι προκαλούν την Ζημία, που πρέπει να αποκατασταθεί !
   Λένε ότι πρέπει να δίνουν, με προσοχή και φειδώ, τα χρήματα των φορολογούμενων, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι και εκατοντάδες άλλα κρατικοδίαιτα κοπριταριά, λαμβάνουν χιλιάδες ευρώ, ο καθένας, κάθε μήνα, χωρίς καν να πατάνε στην "υπηρεσία" (ορισμένοι δεν σηκώνουν καν τηλέφωνα, αλλά δεν τρέχει τίποτα, δεν τους κουνάει τίποτα και κανένας).
  Τους έπιασε ο πόνος, για τα 534 ευρώ, το ...δίμηνο, που δίνουν σε (πραγματικά) εργαζόμενους, αλλά δεν τους καίγεται καρφί για τα 7 και πλέον χιλιάρικα που παίρνουν, κάθε μήνα, οι βολευτές, για τους μισθούς εκπαιδευτικών με κλειστά σχολεία και τους μισθούς ...τηλεργαζόμενων, δηλαδή εξαφανισμένων, λοιπών Δ.Υ !
   Για να επανέλθω στο ζήτημα των κρατικών δανείων, που ονομάστηκαν "επιστρεπτέες προκαταβολές", θέλω να ρωτήσω (ρητορικά) : σε ΠΟΙΆ άλλη Μπανανία, οι όροι ενός προγράμματος δανειοδότησης, βγαίνουν ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΈΡΩΝ, αφού δηλαδή έχεις κάνει την αίτηση, όπως στην Κολομβία των Βαλκανίων (lol) ;
   Στις 3 πρώτες, έδωσαν πολλά σε λίγους και τίποτα στους πολλούς, στην 4 και στην 5 μοίρασαν κάποια ψίχουλα σε περισσότερους και στην τελευταία, ΤΟ ΤΕΡΜΆΤΙΣΑΝ, καθώς συνέκριναν (...χωρίς να υπάρχει λογική ή υποχρέωση για αυτό) τους τζίρους των αρχών του 2020 και του 2019 (!!), όταν δηλαδή ΔΕΝ υπήρχε καν covid, ΟΎΤΕ lockdown, αντί να βάλουν ως μέτρο σύγκρισης, το τρέχον δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021, όπου οι τζίροι μας είναι ΜΗΔΕΝΙΚΟΊ !
  Μιλάμε για ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΑΠΆΤΗ, δεν είναι αστείο, μιλάμε για αυτόφωρα ποινικά αδικήματα, όχι μόνον πλημμελήματα (παράβαση καθήκοντος), αλλά και κακουργήματα, ωστόσο κανείς δεν είχε την αυταπάτη, ότι ο εισαγγελέας θα επέμβει αυτεπάγγελτα (κάνει τηλεργασία και αυτός, δηλαδή μαμ, κακά και νάνι).
   Συνεπώς, θεωρώ επιβεβλημένο να γίνουν ΜΑΖΙΚΈΣ μηνύσεις σε σταϊκούρα κλπ και ΜΑΖΙΚΈΣ αγωγές κατά του ελληνικού Δημοσίου, γιατί και η κοροϊδία πρέπει να έχει κάποια όρια ή όταν δεν έχει, να μπαίνουν έτσι !
    Για τους επαγγελματικούς Συλλόγους, τι να πω ; Τα ίδια χάλια και χειρότερα : για να μιλήσω για τον δικό μας, πήγαν την περασμένη Δευτέρα και επέδωσαν ...ψήφισμα στο μιζοτάκη (και του έκαναν τα μούτρα κρέας) και ...έβγαλαν έτσι την υποχρέωση (χαχα).
     Κατά τα άλλα, ούτε κρατικά δάνεια παίρνουμε, ούτε αποζημιώσεις, ούτε καν ψηφισμένα ποσά, όπως το 400ρι, που αποτελεί μέρος μόνον των κλεμμένων από τον ΟΑΕΔ !!
   Και άφησα, για το τέλος, το κερασάκι στην τούρτα : ενώ διαφημίζουν πως έχουν "μαξιλάρι" 35 δις ευρώ, λένε πως δεν υπάρχουν λεφτά για μέτρα στήριξης (500 μόλις εκατομμύρια για την επιστρεπτέα 6) και παράλληλα-ταυτόχρονα ΣΠΕΎΔΟΥΝ να δώσουν ...3 δις στο ΔΝΤ, για πρόωρη (!) αποπληρωμή δανείων.
    Δε μιλάμε απλά εδώ, για ...πολιτικούς απατεώνες, μιλάμε για ανθρώπους επικίνδυνους και εγκληματίες, που παίζουν με τις ζωές μας και την επιβίωση μας και το ερώτημα είναι : ΩΣ ΠΌΤΕ θα τους ανεχόμαστε και δεν θα αντιδρούμε ;


1 σχόλιο:

  1. Για να μιλάμε συγκεκριμένα και όχι γενικά, εμένα ο ...αλγόριθμος με πέταξε εκτός, επειδή το 2020, για κάποιο λόγο, έχω κόψει ...30 ευρώ παραπάνω, από το 2019 και ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2021, η πτώση τζίρου είναι τεράστια σε σχέση με το αντίστοιχο του 2020 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.