Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

τι ψηφίζετε, ρε ;

     Το ερώτημα έχει δύο αποδέκτες : αφενός, όσους εμφανίζονται πρόθυμοι να ψηφίσουν ξανά (!) την εγκληματική οργάνωση του μιζοκούλη, που οδηγεί τη χώρα σε αφανισμό και αφετέρου τους βολευτές, για του Νόμους που ψηφίζουν !
   Παρόλο που "έκραζα" τον συριζα επί 5 χρόνια από εδώ, είχα προειδοποιήσει κιόλας, ότι ο μπλε συριζα του άχρηστου και ανεπάγγελτου μιζοτάκη, ΔΕΝ θα είναι καλύτερος, απλά δεν περίμενα και ο ίδιος, ΑΥΤΆ τα χάλια...
  Πλέον, όταν μιλάμε για "Νέα Δημοκρατία" αναφερόμαστε σε μία κανονική εγκληματική οργάνωση, του κοινού ποινικού Δικαίου δηλαδή, τη μεγαλύτερη που έχει γνωρίσει η χώρα και που κάνει ακόμα και τη "χρυσή αυγή" να μοιάζει του Κατηχητικού !
 Είναι ασύλληπτα τα εγκλήματα, που έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός της ΑΝΎΠΑΡΚΤΗΣ αντιπολίτευσης, κυβερνούν ως κανονική Χούντα, ελέγχοντας με κρατικό χρήμα, τα ΜΜΕ, για να τους "λιβανίζουν".
   Μιλώντας για ΜΜΕ, μιλάμε για 4-5 μεγαλοεπιχειρηματίες, που ουσιαστικά κυβερνούν τη χώρα, με "μπροστινό" τη μαριονέτα που λέγεται μιζοκούλης, όσο τους κάνει τα χατίρια, τον στηρίζουν, αν δεν τους εξυπηρετεί πλέον, θα τον πετάξουν ως στειμμένη λεμονόκουπα...
  Η χειρότερη, με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη (σαμαράς) και την τρίτη (καραμαν αλής ραφήνας) κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, δηλαδή η σημερινή, έχει πετύχει το αδιανόητο : να νοσταλγούμε την κυβέρνηση Τσίπρα, ακόμα και εμείς που τον βρίζαμε και δεν τον ψηφίσαμε !!
   Πραγματικά, αυτό το κόμμα που λέγεται "νέα δημοκρατία" εκφράζει ό,τι πιο άρρρωστο, ό,τι πιο σάπιο, ό,τι πιο διεφθαρμένο και κυρίως ό,τι πιο ΨΕΎΤΙΚΟ υπάρχει και είναι να τραβάς τα μαλλιά σου, βλέποντας σε δημοσκοπήσεις (όσο ...αξιόπιστες μπορεί να είναι) ένα τόσο μεγάλο ποσοστό κοτζαμπάσηδων και βολεψάκηδων (ποιος άλλος θα μπορούσε να ψηφίζει μιζοκούλη ;) πρόθυμο να ξαναψηφίσει τους απατεώνες και εγκληματίες της ΝΔ.
  Τα μαλλιά, όσο είναι στη θέση τους, γιατί με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε ότι ψηφίζει το κυνοβούλιο, θα μας πέσουν εντελώς !!
   Χωρίς να έχω επίσημα στοιχεία, θα έλεγα ότι ένα 80 % των Νόμων που ψηφίζουν (με κλειστά μάτια) οι βολευτές μας, είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΌ...
  Παρόλο που πολλοί από αυτούς έχουν τελειώσει Νομική, παρόλο που το ίδιο το κυνοβούλιο πληρώνει, είτε το ίδιο, είτε κάθε βολευτής ξεχωριστά, "επιστήμονες" για να εκφέρουν άποψη περί συνταγματικότητας ή μη, καθημερινά σχεδόν αντισυνταγματικές διατάξεις, που θα εντόπιζε και ένας πρωτοετής φοιτητής της Νομικής, γίνονται ...Νόμοι του Κράτους !
     Αυτό συμβαίνει, διότι αφενός οι βολευτές ξέρουν πως αν δεν ψηφίσουν, θα χάσουν την τεράστια αργομισθία, που έχει ονομαστεί "αποζημίωση" (όχι τυχαία, αν και η ζημιά που γίνεται στον άνθρωπο, που γίνεται "βουλευτής" είναι ανυπολόγιστη και κανένα ποσόν δεν μπορεί να αποζημιώσει ...την απώλεια της ψυχής και της ανθρώπινης ιδιότητας) και αφετέρου, επειδή τους λένε ή καταλαβαίνουν και οι ίδιοι, πως αν δεν ψηφίσουν, θα κινδυνεύσει η καταβολή της "αποζημίωσης" αυτής.
    Μπορεί ο κόσμος να μην έχει να φάει, να μην έχει καύσιμα, να μην έχει θέρμανση, να υποφέρει, να αυτοκτονεί, να απελπίζεται, να ζορίζεται κλπ, ωστόσο η ...δημοκρατία (λολ) θα κάνει τα πάντα, ώστε αυτοί που ζουν από τα έτοιμα, να συνεχίσουν να ζουν ως παράσιτα, εις βάρος των άλλων !
   Αναφέρομαι στις νέες φορολογικές διατάξεις (πρέπει να αλλάζουν κάθε 3 μήνες, υποθέτω) και ειδικότερα στις 2 πιο "καμένες" και εξόφθαλμα αντισυνταγματικές από αυτές : πρώτον, στις "αυτόματες" κατασχέσεις και δεύτερον, στο ότι τα "όργανα" της εφορίας, θα μπορούν να μπουκάρουν σε σπίτια....
   Η πρώτη διάταξη είναι ανενεργή, επειδή προσκρούει στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της προηγούμενης ακρόασης και η δεύτερη στο άσυλο της κατοικίας, όπως θα έλεγε και ένας πρωτοετής φοιτητής Νομικής ή και κάποιος μη νομικός καν !
  Πρόσφατη μάλιστα δικαστική απόφαση, έκρινε ότι δεν μπορεί να γίνει αναγκαστική εκτέλεση από το Κράτος, ούτε καν όσο διαρκεί η προθεσμία της διοικητικής προσφυγής, πόσο μάλλον της δικαστικής, μετά δηλαδή την επίδοση της πράξης βεβαίωσης οφειλής.
    Στο δεύτερο σκέλος, ακόμα και μη νομικοί, γνωρίζουν ότι για να παραβιαστεί το άσυλο της κατοικίας, χρειάζεται να είναι παρών δικαστικός λειτουργός, εφοδιασμένος με σχετικό δικαστικό ένταλμα, ωστόσο αυτοί προχθές ...ψήφισαν, να μπαίνουν οι εφοριακοί στα σπίτια του κόσμου, "αέρα πατέρα" και να ψάχνουν στα συρτάρια, ανάμεσα σε σουτιέν και κιλότες, να βρούν κοσμήματα, χρυσά δόντια (λολ) και λίρες, προκειμένου να πληρωθεί ο Άδωνις και ο κάθε μλκς άχρηστος χαραμοφάης, που καταστρέφει τη χώρα, λαμβάνοντας μάλιστα και ...μισθό ή "αποζημίωση" !!
    Τι ψηφίζετε, ρε ; Νομίζετε ότι δεν θα έχετε συνέπειες ; Υπάρχει Θεός και βλέπει και όλα εδώ θα πληρωθούν (μακάρι δηλαδή, γιατί αν πληρωθούν μετά θάνατον, τα πράγματα είναι ...σκούρα)
    
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.