Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ακόμα ...έρχονται τα εντάλματα σύλληψης

    Η βρωμερή υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό, με θύμα μια 12χρονη (όπως αποκαλείται στα ΜΜΕ, ωστόσο πρέπει να διευκρινιστεί αν τα έχει κλείσει ή όχι, γιατί αλλάζουν και οι ποινές στα 12), "παίζει" ακόμα "ψηλά" ως είδηση, ειδικά αν δεν υπάρχουν άλλα θέματα ή αυτά που υπάρχουν δεν ευνοούν την κυβέρνηση, καθώς από τους 212 (τουλάχιστον...) φερόμενους "πελάτες" της, έχουν συλληφθεί ως τώρα, μόνον 3 και μάλιστα ο ένας δεν προφυλακίστηκε καν αμέσως, αλλά χρειάστηκε να αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο (επειδή είναι ...Δ.Υ) !
  Συνέχεια εδώ και 2 βδομάδες, ακούμε για συλλήψεις που ...έρχονται, αλλά δεν έρχονται ποτέ και περισσότεροι είναι αυτοί που ...παρουσιάζονται μόνοι τους στη ΓΑΔΑ, παρά όσοι συλλαμβάνονται, προφανώς η αναγγελία συλλήψεων που δεν γίνονται ποτέ, είναι μέρος της συγκάλυψης της υπόθεσης, για κατευνασμό της κοινής γνώμης, επειδή εμπλέκονται ίσως και άλλα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, που ονομάζεται "Νέα Δημοκρατία".
  Αν είσαι πάνω από 40 ετών και ζεις διαρκώς όλα αυτά τα χρόνια, στη Βενεζουέλα των Βαλκανίων και δεν καταλαβαίνεις ότι ο κνίτης θεοδωρικάκος λέει ΨΈΜΑΤΑ, όταν υπόσχεται να βγουν όλα τα ονόματα στη φόρα και γενικά δεν μπορείς να καταλάβεις πότε οι ανεπάγγελτοι πολιτικοί μας λένε ψέματα, τότε καλύτερα να πηγαίνεις εκδρομή την Κυριακή των εκλογών και να μην ψηφίζεις !
   Κλείνει η πολιτική παρένθεση, διότι τα σχόλια που θέλω να κάνω, για την υπόθεση αυτή, είναι νομικής φύσεως : το βασικό ερωτηματικό, από ποινική άποψη, αφορά τους "πελάτες" της 12χρονης, διότι για το νταβατζή Μίχο, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα (βιασμός ανηλίκου, μαστροπεία, πορνογραφία ανηλίκων κλπ).
 Η κατηγορία λοιπόν που αντιμετωπίζουν ή θα αντιμετωπίσουν οι "πελάτες" (ΑΝ υλοποιηθεί η ...υπόσχεση για περισσότερες συλλήψεις), είναι η τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής.
  Εξυπακούεται ότι η απλή συνομιλία, σε κάποια διαδικτυακή εφαρμογή, δεν συνιστά ποινικό αδίκημα, θα πρέπει να αποδειχθεί ότι υπήρξε συνάντηση και σεξουαλικές πράξεις και το ερώτημα είναι ΠΏΣ !
   Λέγεται ότι θα δείξουν φωτογραφίες στη μικρή (ακόμα και από ...τις ταυτότητες, λέχθηκε, που μπορεί να είναι και πριν 30 χρόνια, χαχα), ωστόσο ακόμα και αν γίνει αναγνώριση, με την κλασική μέθοδο, που βλέπουμε στις ταινίες, πίσω δηλαδή από τζαμί, όπου βλέπεις, χωρίς να σε βλέπουν, προσωπικά, το θεωρώ επισφαλές και αμφισβητούμενο, διότι (λογικά) δεν μπορεί να θυμάται το πρόσωπο κάποιου, που συνάντησε για μισή ή μία ώρα, πριν μήνες, σε καθεστώς σκοταδιού και ενώ έχει "δει" εκατοντάδες "πελάτες"...
  Όπως το βλέπω, ο πιο ασφαλής τρόπος για να αποδειχθεί ότι κάποιος "πήγε" με τη 12χρονη, είναι μέσα από την άρση του τραπεζικού απορρήτου του Μίχου και των "πελατών", να φανεί δηλαδή ποιος πλήρωσε, διότι αυτός που πλήρωσε, πήρε και κάτι ως αντάλλαγμα, δεν έκανε δωρεά στο Μίχο ή στην εγκληματική οργάνωση της ΝΔ...
   Και επειδή ακριβώς μιλάμε για μαστροπεία και πορνεία, κανένας λογικός άνθρωπος, δεν μπορεί να δεχτεί ότι κάποιος πλήρωσε, συναντήθηκε με τη μικρή και όταν την είδε ...μετάνιωσε και της είπε "φύγε, είσαι μικρή" !!
   Διότι, (και) εδώ ισχύει δυστυχώς το γνωστό, ότι "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο", από τη στιγμή που ξέρω ότι αν πληρώσω, η άλλη "θα μου το δώσει", είναι εξαιρετικά σπάνιο (στα όρια του στατιστικού λάθους) να πει κάποιος ότι "δεν το παίρνω", ειδικά εφόσον έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων μία τιμή....
 Και δύο γενικότερες παρατηρήσεις : πρώτον, είναι κατάντια να "κράζουν" οι δημοσιοκάφροι τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς των κατηγορούμενων και ειδικά τον βασικό, ότι δηλαδή "φαινόταν μεγαλύτερη", διότι αν ισχύει και αποδειχθεί, οδηγεί σε αθώωση, κανείς δεν καταδικάζεται για ασέλγεια με ανήλικη, αν δεν ξέρει ή δεν μπορεί να καταλάβει (πραγματική πλάνη) ότι είναι ανήλικη, αυτό θα το κρίνει το Δικαστήριο βλέποντας την εικόνα της μικρής (λαμβανομένων υπόψιν και παραγόντων, όπως το μακιγιάζ και το σκοτάδι) !
    Δεύτερον, υπάρχει "θέμα" με τις καταθέσεις των μαρτύρων-θυμάτων στην Αστυνομία, ειδικά των ανήλικων, διότι αυτό που γίνεται είναι το εξής : η μικρή συζητά με τους αξιωματικούς και τους ψυχολόγους και το κείμενο της κατάθεσης ουσιαστικά γράφεται από τους "μπάτσους", με στυλ και μορφή, που να "καίει" τον κατηγορούμενο, είναι ένα ζήτημα εξαιρετικά σοβαρό, που πρέπει οι δικαστικές Αρχές να δουν πως θα το αντιμετωπίσουν...
   Τέλος, δεν μπορεί να μην σχολιαστεί και το γεγονός, ότι η μητέρα του θύματος, βρέθηκε από κατήγορος, κατηγορούμενη και μάλιστα στη φυλακή, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς γιατί, ας ευχηθούμε ότι υπήρξαν επαρκή στοιχεία ενοχής και δεν εντάσσεται και αυτό, στην προσπάθεια να πεταχτεί η μπάλα στην εξέδρα και να βγουν από το κάδρο, αυτοί που "δεν πρέπει να εκτεθούν" και καλύπτονται από την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ !
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.