Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

περί φορολογικής δικαιοσύνης (1)

     Επειδή δεν χωρούσαν όλα στην προηγούμενη ανάρτηση, συνεχίζουμε με το θέμα της επικαιρότητας, που είναι (για νιοστή φορά) η "φοροδιαφυγή", ένα ζήτημα που ανακύπτει, κάθε φορά, που οι κρατικοδίαιτες συμμορίες του πράσινου και του μπλε πασοκ, ψάχνουν λεφτά για νέα ρουσφέτια, για να δημιουργήσουν νέες ορδές αργόμισθων τρωκτικών !
 Ένας από τους κυριότερους λόγους που κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν έρχεται να επενδύσει τα ωραία και πολύτιμα λεφτά του, στην Κολομβία των Βαλκανίων, είναι ακριβώς η απουσία φορολογικής δικαιοσύνης, αλλά και το γεγονός ότι οι φορολογικοί Νόμοι, αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο και απροειδοποίητα, σύμφωνα με όσα είπαμε στην πρώτη παράγραφο.
  Κανείς δεν θα έρθει να επενδύσει σε ένα τριτοκοσμικό μόρφωμα, που αποκαλείται "ελληνικό κράτος", αν δεν ξέρει και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ να ξέρει, από πριν, τι φόρους θα πληρώνει...
 Ο λόγος τώρα, που δεν υπάρχει φορολογική δικαιοσύνη, στη βενεζουέλα των βαλκανίων (που πεθαίνει, αργά και βασανιστικά, μείον 750.000 είμαστε από το 2005), είναι απλός : επειδή ΔΕΝ υπάρχει δικαιοσύνη και πουθενά αλλού !
   Και δεν υπάρχει δικαιοσύνη, επειδή δεν υπάρχουν δικαστές, επειδή οι Έλληνες δικαστές είναι απλά ΕΠΊΟΡΚΟΙ, δικάζουν ως απλοί δημόσιοι υπάλληλοι, αποβλέποντας σε μισθό και αναδρομικά, να μην δυσαρεστήσουν δηλαδή το "αφεντικό" που τους πληρώνει και κλείνουν τα μάτια σε ΚΑΡΑΜΠΙΝΆΤΕΣ αντισυνταγματικότητες...
  Αν οι δικαστές δεν εφαρμόζουν το Νόμο και το Σύνταγμα, που έχουν ...ορκιστεί να φυλάνε (δηλαδή αυτή είναι, υποτίθεται, η δουλειά τους), τότε πως να υπάρξει φορολογική ή άλλη, δικαιοσύνη στην Κολομβία των Βαλκανίων ; Αυτοί θα έπρεπε να είναι το τελευταίο καταφύγιο και ανάχωμα, στις ανώμαλες βλέψεις της εκτελεστικής και νομοθετικής (που εδώ ταυτίζονται) εξουσίας !
  Για παράδειγμα, πόσο νόμιμο και συνταγματικό, ήταν και είναι το τέλος επιτηδεύματος, που πληρώνουμε εδώ και 12 χρόνια ; Όσο νόμιμο θα ήταν να πει αύριο η κυβέρνηση, πως όσοι γεννήθηκαν τον Ιούλιο, θα πληρώνουν 500 ευρώ φόρο-χαράτσι, το ίδιο (ακριβώς, όμως) είναι...
   Συνεπώς, αν θέλαμε να μιλήσουμε για φορολογική δικαιοσύνη, όπως έλεγε ο Τσίπρας προεκλογικά, δεν θα ήταν αρκετό να καταργηθεί αυτό το, οθωμανικής προέλευσης, χαράτσι, αλλά και να μας επιστραφούν, όσα, παράνομα, έχουμε πληρώσει όλα αυτά τα χρόνια (650Χ12) !
  Το ίδιο και το χαράτσι υπέρ ΟΑΕΔ των 10 ευρώ το μήνα, που θεσπίστηκε ως "έκτακτο" και έγινε μόνιμο, προκειμένου να μοιράζει επιδόματα σε χλιδάνεργους των βορείων προαστίων, λαμόγια-απατεώνες και γύφτους, δηλαδή να κάνει η εκάστοτε, κρατικοδίαιτη, συμμορία που κυβερνάει τη λεγόμενη (αντι)κοινωνική πολιτική, να παίρνει τα λεφτά από εργαζόμενους και να τα δίνει σε κοπρίτες...
 Το ίδιο, γελοίο, επιχείρημα, φέρνουν και τώρα, για να δικαιολογήσουν την φοροΛΗΣΤΕΊΑ, που ετοιμάζουν για τους ελεύθερους επαγγελματίες : ότι τα λεφτά θα πάνε σε παιδεία και υγεία (lol) !
  Σε παιδεία, όπου σε λίγο ...δεν θα υπάρχουν καν μαθητές στα σχολεία, λόγω της υπογεννητικότητας και όπου, όταν πέφτει το ταβάνι στα κεφάλια τους, οι "αρμόδιοι" τους απαντούν "πηγαίνετε εκδρομή" (για πόσο ; μέχρι το τέλος της χρονιάς ; χαχα)
  Και σε υγεία, όπου κάνουν επεμβάσεις δίχως αναισθησία και 30.000 ΆΝΘΡΩΠΟΙ πέθαναν σαν τα σκυλιά, την περίοδο Covid, καθώς τους πετούσαν γυμνούς και νηστικούς στα κρεβάτια, αποκομμένους από τους συγγενείς τους, δίχως τα φάρμακα τους και είτε τους έκαιγαν τα πνευμόνια, επειδή δεν ήξεραν από διασωληνώσεις, είτε κόλλαγαν κάποιο μικρόβιο μέσα σε αυτά τα χαμαιτυπεία, που ονομάζονται "νοσοκομεία του ΕΣΥ" και πέθαιναν !
  Αυτή η δολοφονική πολιτική εφαρμόζεται στην Κολομβία των Βαλκανίων επί 40 χρόνια, παίρνουμε δηλαδή τα λεφτά από τους εργαζόμενους και τις παραγωγικές τάξεις και τα ρίχνουμε είτε σε ένα βαρέλι δίχως πάτο, είτε προσπαθούμε, κάτι σάπιο, να το κάνουμε πιο σάπιο ακόμα...
  Βέβαια, δεν φταίνε μόνον αυτοί που τα κάνουν, αλλά και τα γίδια που τους ψηφίζουν, οι ραγιάδες του Κερατά, που, ...κατά σύμπτωση (lol) ανήκουν σε αυτούς, που τα παίρνουν, όχι σε αυτούς που πληρώνουν !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.