Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

ΝΔ = Απάτη = Θάνατος

      Αυτή η απλή εξίσωση εξηγεί με εξίσου απλό τρόπο, γιατί η χώρα μας έχει περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, άρα αργοπεθαίνει και γιατί το προσδόκιμο ζωής έχει μειωθεί τόσο πολύ, τα τελευταία 3 χρόνια (δεύτερη μεγαλύτερη μείωση στην Ε.Ε) και φυσικά η κατάσταση θα χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο !
  Θα χειροτερεύει, διότι όσο κυβερνάει η συμμορίαΝΔ, θα επικρατεί η Απάτη και το Ψέμα, τα οποία απεχθάνεται ο Θεός και επειδή (αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ανάρτησης) τον μπλε πασόκο, δηλαδή ΝούΔουλο και αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς, με την έννοια ότι "έξις δευτέρα φύσις", αυτό ξέρουν και αυτό κάνουν, δεν θα αλλάξουν και δεν θα γίνουν άνθρωποι ποτέ, οι ανεπάγγελτοι της ΝΔ...
  Ενώ τώρα όλοι συζητάνε για τη διάσπαση στον συριζα (την οποία, όχι να το παινευτώ, αλλά την είχα προβλέψει, πριν το 2019, όταν ήταν ακόμα στο 30%), κανείς δε μιλάει ακόμα, για τη (βέβαιη) διάλυση της συμμορίαςΝΔ !
 Ο συριζα, μετά το (αναγκαίο) "ξεκαθάρισμα", από σοβιετικά απολιθώματα "τύπου Φίλης", είναι πιθανόν να συνεχίσει να υπάρχει, ενώ η εγκληματική οργάνωση που λέγεται "Νέα Δημοκρατία" θα διαλυθεί οριστικά και αμετάκλητα...
 Διότι ο Σατανάς που κάνει κουμάντο στις εγκληματικές οργανώσεις, όπως είναι η ΝΔ, απεχθάνεται την ενότητα, αργά ή γρήγορα (μακάρι το δεύτερο, πριν πεθάνουμε όλοι), τα μέλη της θα τσακωθούν, θα "φαγωθούν" μεταξύ τους και θα σκορπίσουν στους πέντε ανέμους !
 Αν δείτε αυτά που κάνει σήμερα η συμμορίαΝΔ του μιζοκούλη μιζοτάκη, είναι ΤΑ ΊΔΙΑ, που έκανε, πριν 30 χρόνια, ο πατέρας του :
  -Υποκλοπές τότε (Μαυρίκης-Γρυλλάκης), υποκλοπές και τώρα και μάλιστα ΚΑΙ των ίδιων των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, διότι όταν ξέρεις ότι είσαι σε συμμορία, είσαι αφενός "υποχρεωμένος" να υποψιάζεσαι τους πάντες και αφετέρου να έχεις "ράμματα για τη γούνα τους", αν πάνε "να σου τη φέρουν" !!
-Επιβράβευση της "ρουφιανιάς" τότε, μέσω καταγγελιών "φοροδιαφυγής" τότε και το ίδιο και τώρα.
 -Αύξηση μετακλητών και των αργομισθιών αυτών, οπότε, όταν κάποια στιγμή διογκώνονται οι σπατάλες για αμοιβές κρατικοδίαιτων τρωκτικών, πάνε να βρούν λεφτά, μέσω "καταπολέμησης φοροδιαφυγής", δηλαδή ληστρικής επιδρομής στα εισοδήματα των μόνων που εργάζονται (ελεύθερων επαγγελματιών) και δεν εξαρτώνται από άλλους !
 -Αφήνουν τους Δ.Υ να απλώνουν τραχανά και αναθέτουν την εργασία τους σε εξωτερικούς εργολάβους, παντού, με δεκαπλάσιο κόστος, από ό,τι αν άφηναν να κάνουν τη δουλειά οι υπάρχοντες υπάλληλοι...
-ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ που "κυβερνάει" η συμμορίαΝΔ, έχουμε μεγάλη αύξηση αυτοκτονιών και όλοι (όσοι δεν ζουν από τα έτοιμα, όπως αυτοί) βυθίζονται στα ΧΡΈΗ, όποτε κυβέρνησε η εγκληματική οργάνωση που λέγεται "Νέα Δημοκρατία", τα χρέη προς Εφορίες και ασφαλιστικά Ταμεία εκτινάχθηκαν, όπως και τα "λουκέτα" των (μικρομεσαίων) επιχειρήσεων και το ίδιο συμβαίνει τώρα, από το 2019 ως σήμερα.
 Ανέφερα ενδεικτικά κάποια παραδείγματα, που δείχνουν ότι ο ανεπάγγελτος, μια ζωή κρατικοδίαιτος μπλε πασόκος (π.χ Χατζηδάκης), που ακολούθησε τη γνωστή διαδρομή ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ-ΝΔ και μετά ...κυβέρνηση, δηλαδή με μοναδική προϋπηρεσία την αφισοκόλληση και χωρίς ΟΎΤΕ ΈΝΑ ένσημο στην πραγματική Οικονομία και Ζωή, ακολουθεί ένα ίδιο, μονότονο, σχεδόν αυτιστικό, μοτίβο συμπεριφοράς, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τώρα, μετά από 40 χρόνια και να γίνει άνθρωπος !
  Ένα ακόμα κοινό της περιόδου 1990-93 με τη σημερινή, είναι ότι όπως και τότε, όλος ο κόσμος βρίζει το μητσοτάκη, ήμουν μαθητής και επειδή ήμουν αναγκασμένος να πηγαίνω φροντιστήριο με ΜΜΜ, λεωφορεία και ηλεκτρικό, θυμάμαι, σαν χθες, να βρίζουν όλοι (όχι μόνον οι "αυριανιστές") το μακαρίτη το μητσοτάκη και το ίδιο συμβαίνει και σήμερα με το σύνθημα ΜΤΣΤΚ ΓΜΣ που βρίσκεται τα χείλη όλων (πλην τελειωμένων ραγιάδων, που βολεύονται με τη ...δολοφονία της Χώρας, θεωρώντας ότι οι ίδιοι περνάνε "καλά" ή ότι ...γίνεται να περνάς καλά όταν όλοι οι άλλοι πεθαίνουν).
  Έχουμε ξαναπεί, ότι ο γέρος μιζοτάκης, θα μπορούσε τότε να αλλάξει και να σώσει την χώρα, ωστόσο υποχώρησε μπροστά στις πιέσεις των σταμουλοκολλάδων και των άλλων συνδικαλΗστών του δημόσιου χρήματος (σε αντίθεση με τη Θάτσερ, την ίδια εποχή, που αν και γυναίκα, δεν έκανε πίσω, τσάκισε τα σωματεία και τα συμφέροντα και η χώρα της μεγαλούργησε μετά) !
   Το 1993 βρέθηκε ένας σαμαράς να γκρεμίσει το μιζοτάκη, εκ των έσω, μπροστά στη λαϊκή αγανάκτηση και Οργή και το μόνον που απομένει, είναι να δούμε ποιος και πως θα ρίξει το μιζοτάκη τζούνιορ, 30 χρόνια μετά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.