Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

η σύλληψη του Μπάμπη Βωβού με 2 λέξεις !!

  ΑΛΗΤΕΙΑ και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, είναι οι δύο, μάλλον επιεικείς χαρακτηρισμοί, για την είδηση της σύλληψης του γνωστού επιχειρηματία Μπάμπη Βωβού, για οφειλές προς το Δημόσιο.
   Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, να λέμε τα ίδια και τα ίδια ξανά και ξανά, αλλά τίποτε δεν αλλάζει προς το καλύτερο σε αυτό το κωλοχανείο, που λέγεται ελληνικό Κράτος !
   Οι δικαστικές και αστυνομικές Αρχές, έκαναν πάλι το ..καθήκον τους, εφάρμοσαν το Νόμο και θα πάνε στα σπίτια τους, ήσυχοι ότι επιτέλεσαν την αποστολή τους : για αυτούς, το πως έφτασε μία υγιής επιχείρηση, όπως η Μπάμπης Βωβός Α.Ε να χρωστάει, είναι απλά "ψιλά γράμματα", δεν σκοτίζουν το μυαλουδάκι τους με τέτοια θέματα, ασχολούνται με άλλα ...σοβαρότερα π.χ "πάμε στοίχημα", φαγητό, ψώνια κλπ.
   Ας θυμηθούμε λοιπόν, πως κατέρρευσε μία ακόμα υγιής επιχείρηση στην Ελλάδα, άλλωστε δεν πάει πολύς καιρός από τότε : Όλα ξεκίνησαν λοιπόν, όταν η επιχείρηση αυτή και ο συλληφθείς επιχειρηματίας, είχαν τη "φαεινή" έμπνευση να συνεργαστούν και να κάνουν δουλειές, με το μεγαλύτερο απατεώνα, το ελληνικό Δημόσιο, συμμετέχοντας στο περιβόητο έργο της διπλής ανάπλασης.
   Ενώ λοιπόν, το εμπορικό κέντρο της "Βωβός" στο Βοτανικό ήταν έτοιμο, κατά 80%, ορισμένοι "τελειωμένοι" θέλησαν να βγουν μπροστά και να προστατεύσουν τους κορμοράνους και άλλα εξωτικά είδη πουλιών, που ενδημούν στο ..Βοτανικό (μαζί με τους γύφτους), έκαναν προσφυγή στο ΣτΕ και σταμάτησαν το έργο !
    Υπάρχουν πάντα "καλοθελητές", που αντιστέκονται στην πρόοδο, δεν έχουν τι να κάνουν και προσπαθούν να καταστρέψουν κάθε καλή ενέργεια των άλλων, από ζήλια, από κόμπλεξ, δεν ξέρω, αυτά είναι αρμοδιότητες των ψυχιάτρων.
    Αντί να αφήσουν το έργο να γίνει, να ξεβρωμίσει και να αναπτυχθεί μία από τις πιο υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας, έκαναν τα πάντα, για να το εμποδίσουν..
    Έστω και έτσι, βρέθηκε λύση μεταγενέστερα, με νέο Π.Δ, ώστε να μπορούν ..να γεννάνε και οι κορμοράνοι, ωστόσο για να συνεχιστεί το έργο, απαιτούνταν αποφάσεις και συνεννοήσεις, μεταξύ των "αρμόδιων", δημόσιων, φορέων.
    Οι συζητήσεις και οι αποφάσεις μεταξύ δημοσίων φορεών και υπαλλήλων, είναι γνωστό ..πόσο γρήγορα προχωρούν : για να πάει ένας φάκελλός από τον πρώτο στον τρίτο όροφο, απαιτείται ένα εξάμηνο.
     Αυτό το Κράτος λοιπόν, το ανίκανο, το σπάταλο, το ανεύθυνο, το εχθρικό απέναντι σε κάθετί καλό, σε κάθετί δημιουργικό, το χρονοβόρο, που θέτει μόνον εμπόδια σε ιδιωτικές πρωτοβουλίες και καταστρέφει υγιείς επιχειρήσεις και περιουσίες, σε χρόνο ρεκόρ, είναι το ίδιο Κράτος, που σήμερα κομπάζει και διαλαλεί ότι συνέλαβε έναν μεγάλο φοροφυγά !
     Συγχαρητήρια λοιπόν και ο Θεός να σας λυπηθεί, όλους, όσοι συμμετείχατε από δημόσια θέση, στο έργο της διπλή ανάπλασης, καταδικάζοντας το Βοτανικό σε αιώνια υποβάθμιση, μία υγιή επιχείρηση σε διάλυση και χιλιάδες εργαζόμενους σε ανέχεια και ανεργία. Μπράβο, συνεχίστε έτσι, καλά το πάτε !

Υ.Γ είναι τραγικό, μετά από αυτά, να βλέπεις κυβερνητικά στελέχη να μιλούν για ..ανάπτυξη και για επενδύσεις στην Ελλάδα. Αν θέλετε επενδύσεις και ιδιωτικά κεφάλαια, τουλάχιστον μην τις πολεμάτε, δεν περιμένει κανείς βοήθεια από ένα τόσο άχρηστο κρατικό μηχανισμό, τουλάχιστον μην ασχολείστε, με τον τρόπο, που έχετε μάθει εσείς να "δουλεύετε", ασχοληθείτε με αυτά που ξέρετε να κάνετε, ρουσφέτια, διορισμούς κλπ, αλλά κρατείστε μία ουδέτερη στάση απέναντι σε επενδύσεις και όλα θα πάνε καλύτερα, θα δείτε. Οι επενδυτές ξέρουν τι να κάνουν, απλά μην βάζετε εμπόδια και μπερδεύεστε στα πόδια τους










 

2 σχόλια:

  1. εκτός αυτού, είχαμε σήμερα ΚΑΙ δικαστική αλητεία-αυθαιρεσία, καθώς δεν εκδικάστηκε η αίτηση της εταιρίας για το άρθρο 99, αλλά αναβλήθηκε, ωστόσο το Δικαστήριο δε διατήρησε την προσωρινή προστασία !!! είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή, η υπόθεση αναβλήθηκε ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ, εξ αιτίας της (παράνομης ;)αποχής των δικαστών και εντούτοις "τιμώρησαν" την εταιρία, τους εργαζόμενους, τους χιλιάδες μετόχους κλπ ! μήπως πρέπει να αρχίσουν τα ψυχοτεχνικά τεστ στο Δημόσιο, από τους Δικαστές, κύριε Ρουπακιώτη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, λογική και αναμενόμενη, αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμα η αίσθηση της Δικαιοσύνης, στους λειτουργούς της. Ο όρος να μην φύγει στο εξωτερικό, που του επιβλήθηκε, νομίζω ήταν περιττός, γιατί που θα βρει καλύτερα ;; χαχα. (Αν δε διασκεδάσεις την κατάντια σου, δεν παλεύεται η κατάσταση, εξού και το χιούμορ) Ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, σίγουρα δεν είναι εκείνος, ο οποίος τα παρατάει τόσο εύκολα ή θα εγκατέλειπε τη χώρα του !! Μόνο τα λαμόγια (π.χ πολιτικοί) θα μπορούσαν να φύγουν στο εξωτερικό, ελαφρά τη καρδία, διότι προφανώς δεν πονάνε τη Χώρα, που έκλεψαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.