Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

γιατί το νέο πακέτο μέτρων θα ψηφιστεί !

   Για όσους τυχόν ..ανησυχούν, αν θα ψηφιστούν τα νέα μέτρα στη Βουλή, έχω καλά νέα : θεωρείστε ότι έχουν ήδη ψηφιστεί.
   Από που αντλώ αυτήν την αισιοδοξία ;; Μα φυσικά στο γεγονός ότι ΟΛΟΙ θέλουν τη "δόση" τους, όλοι αντιλαμβάνονται τι θα συμβεί, αν δεν πάρουμε τα χρήματα, τα αρκετά αυτά δισ ευρώ, προκειμένου να μην χρεωκοπήσουμε, να συνεχίσουν (ακόμα και οι νεκροί) να παίρνουν τις συντάξεις τους, οι εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι το μισθό τους κ.ο.κ.
    Πιο πολύ από όλους, όμως, ανησυχούν, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, στο ενδεχόμενο χρεοκοπίας, όχι φυσικά επειδή νοιάζονται για τον κόσμο ή ότι θα τους κυνηγάνε όλοι, να τους σοδομίσουν, αν πάνε στο ΑΤΜ και δεν βγάζει λεφτά, αλλά επειδή κοιτάνε την τσέπη τους !
    Σε ένα ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ, οι βουλευτικές αποζημιώσεις θα πέσουν στο 1/4 από τις σημερινές και θα είναι φυσικά σε δραχμές, με ό,τι αυτό σημαίνει.
     Επομένως, ακόμα και οι "αντάρτες", οι "μπούληδες" και οι δημαγωγοί, που ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ αντιδρούν και απορρίπτουν τα μέτρα, μέσα τους εύχονται να περάσουν !!
     Όλοι αυτοί οι αργόμισθοι, κρατικοδίαιτοι και ανεκδιήγητοι τύποι, της αντιπολίτευσης, που βγαίνουν κάθε μέρα στα τηλεοπτικά "παράθυρα, τρέμουν στο ενδεχόμενο να πληρώνονται σε δραχμές, να χάσουν το 10χίλιαρο, που παίρνουν και κυρίως στην πιθανότητα ..να αναγκαστούν να δουλέψουν, διότι πολύ απλά δεν ξέρουν τι θα πει δουλειά και πως βγαίνουν τα λεφτά στη ελεύθερη αγορά !
    Περισσότερο ίσως από όλους μάλιστα, τρέμουν τα αντιμνημονιακά κομμούνια, οι κομμουνιστές της Εκάλης κλπ., που, κατά κανόνα, δεν έχουν δουλέψει ποτέ, αλλά είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα, ακολουθώντας τη γνωστή πορεία, μέσω ΚΝΕ.
     Η ΔΗΜΑΡ από την άλλη και ο Κουβέλης, αυτοπαγιδεύτηκαν σε κάτι που ειπώθηκε, χωρίς ..και πολλή σκέψη : αντιτίθενται σε εντελώς επουσιώδεις αλλαγές στα εργασιακά, επειδή έτσι είπαν δημόσια και φοβούνται ότι θα χαρακτηριστούν κωλοτούμπες, "καταπίνουν δηλαδή την κάμηλο και δυϊλίζουν τον κώνωπα", για ένα καπρίτσιο και μόνον και σε κάνουν να μετανιώνεις, που τους ψήφισες, ως πιο λογικούς !
    Ας μην τρέφουμε λοιπόν αυταπάτες και ας μην παρασυρόμαστε, από αυτά που βγαίνουν και λένε, διότι είναι σε πλήρη αναντιστοιχία, με αυτά που σκέπτονται : η ψήφιση του "πακέτου", που έχει αργήσει ήδη 6 μήνες, είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι, άσχετα αν κάποιοι θέλουν να χαϊδεύουν αυτιά και να μαζέψουν κανά ψηφαλάκι, από τους "αγανακτισμένους", αυτούς που νόμιζαν ότι είχαν υπογράψει συμβόλαιο με το Κράτος, ότι θα τους ταΐζει εσαεί, με χρυσά κουτάλια.
    Τα πράγματα είναι απλά : το Κράτος πλέον σου λέει, τόσα έχω, τόσα θα σου δίνω, τα δανεικά και το πάρτυ με αυτά, τελείωσαν, ή το δέχεσαι ή κάνε ό,τι καταλαβαίνεις, τράβα να δουλέψεις (εδώ γελάμε).








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.