Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Θα μας τρελάνουν τελείως !

     Ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός, για την απόφαση της μη προφυλάκισης, των βουλευτών της Χ.Α, θα ήταν "ατυχής", οι δικαστές μάλλον δεν πολυκατάλαβαν τι έκαναν και ίσως άρχισαν να καταλαβαίνουν, όταν είδαν το πρεζάκι τον κασιδιάρη, να σφαλιαρίζει και να κλωτσάει δημοσιογράφους και φωτογράφους, ΜΕΣΑ στο προαύλιο των δικαστηρίων...
   Ο ισχυρισμός "νομικών και δικαστικών κύκλων", ότι δεν ήταν ύποπτοι φυγής ή τέλεσης νέων εγκληματικών πράξεων, είναι αστείος, όπως αποδείχθηκε ...λίγα λεπτά, αφότου αφέθηκαν ελεύθεροι (στις σφαλιάρες και τις κλωτσιές να προσθέσουμε και τις απειλές κατά πάντων) !
   Φοβάμαι ότι η "τυφλή" δικαιοσύνη, επικεντρώθηκε στη δολοφονία του Κερατσινίου και όσους συμμετείχαν σε αυτή και λησμόνησε τις άλλες 31 δικογραφίες, που έχει στα χέρια του ο Άρειος Πάγος, τις άλλες 3 τουλάχιστον δολοφονίες και 700 τουλάχιστον (καταγεγραμμένες) δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες...
    Ουσιαστικά, είναι σαν να μας λένε, ότι οι θρασύδειλοι, που ανεβαίνουν δυο-δυο, σε μηχανάκια και χτυπάνε με ρόπαλα ανυπεράσπιστους και άοπλους αλλοδαπούς, σπάνε μαγαζιά κλπ, φορώντας διακριτικά της χ.α, δρουν μόνοι τους και ανεξάρτητα από τη φυσική και πολιτική εξουσία, αυτής της φασιστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης !!
    Εδώ δε μιλάμε για ηθική αυτουργία, με τη νομική έννοια του όρου, δε χρειαζόταν να αποδειχθεί εμπλοκή των συγκεκριμένων κατηγορούμενων, σε συγκεκριμένες εγκληματικές πράξεις, μιλάμε για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, όπου και μόνο η συμμετοχή και ένταξη σε αυτήν, αρκεί για να κατηγορηθείς και να προφυλακιστείς...(ειδικά αν είσαι κορυφαίο-ηγετικό στέλεχος).
    Όταν οι εγκληματίες, σε κάθε ενέργειά τους, φοράνε τα διακριτικά της χ.α και όταν είναι γνωστό ότι υπάρχει στρατιωτική οργάνωση και πειθαρχία, όταν έχουν στα σπίτια τους τις φωτογραφίες του χίτλερ, όταν εκφράζουν δημόσια μίσος κατά αλλοδαπών, όταν οι "αρχές"-καταστατικό της οργάνωσης, προβλέπουν και επικροτούν τη βία, ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, χρειάζονταν οι δικαστικές αρχές, για να τους κλείσουν μέσα ;
    Υπάρχει το ρητό, ότι αν χτυπήσεις το βοσκό, τα πρόβατα θα σκορπίσουν, ωστόσο εδώ, θεωρώ ότι κακώς ασκήθηκαν διώξεις εναντίον τόσο λίγων στελεχών της χ.α, ΤΟ ΣΩΣΤΟ θα ήταν, από τη στιγμή, που υπάρχει το άρθρο 187 του Π.Κ, να είναι κατηγορούμενοι ΟΛΟΙ όσοι έχουν κάρτες μέλους, ΟΛΟΙ οι βουλευτές, ΟΛΑ τα στελέχη, όλοι, εκτός δηλαδή από τους απλούς (μαλάκες) ψηφοφόρους !!
    Κάποια πράγματα μοιάζουν ανεξήγητα, ας ελπίσουμε μόνον, αυτή η "καλοδεχούμενη", από πολλούς, απόφαση των δικαστών, να μην γίνει αφορμή, ώστε να ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου, διότι η βία γεννάει βία και μπορεί κάποιοι να θελήσουν να πάρουν το Νόμο στα χέρια τους, αφού δεν μπορούν ή δεν θέλουν οι δικαστές και αυτή θα είναι η χειρότερη εξέλιξη-παρενέργεια της σχολιαζόμενης απόφασης...

Υ.Γ ουσιαστικά δικαιώνονται, όσοι επέμεναν να ανατεθεί η ανάκριση σε ειδικό εφέτη ανακριτή και όχι στα γατάκια του πρωτοδικείου !
   

1 σχόλιο:

  1. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος, αν οι ναζιστές της χ.α συνεχίσουν να εγκληματούν και μάλιστα ανενόχλητοι, είναι να δημιουργήσουν ..τάγματα εφόδου και οι αντι-φασίστες και να βαράνε, όσους είναι ή νομίζουν ότι είναι ή ..μοιάζουν με χρυσαυγίτες (είχαμε ήδη μεμονωμένα περιστατικά, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα) !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.