Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα ;; (!!)

    Τόσο καιρό, από εδώ μέσα, καταφέρομαι εναντίον των αντιμνημονιακών κομμάτων, που ζητούν την καταγγελία των μνημονίων, χωρίς σχέδιο για το "μετά" και χορταίνουν τα αυτιά του κόσμου, με ωραία, ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις, για λεφτά ..που δεν υπάρχουν και μόλις προχθές "έφαγα φλας" και συνειδητοποίησα, ότι πρέπει ..να πάω μαζί τους, "με τα νερά τους" (χαχα).
   Δεν είναι δυνατόν, σκέφτηκα, εμείς που είμαστε τα κυρίως θύματα των μνημονίων, όσοι δεν συμμετείχαμε στο φαγοπότι του Πάγκαλου και της παρέας του και ουσιαστικά οι "ευθύνες" μας, περιορίζονται στο ότι γεννηθήκαμε σε αυτή τη χώρα και εξακολουθούμε να ζούμε, υπό ένα "κράτος"-μπουρδέλο, το οποίο πληρώνει κανονικότατα τους υπαλλήλους του, που απεργούν (παλιά μετρό και ερτ, τώρα πανεπιστήμια), να είμαστε μνημονιακοί.
   Και από την άλλη, να είναι αντιμνημονιακοί και αγανακτισμένοι, όλα τα τρωκτικά, που δεν έχουν καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ από κρίση, όλοι αυτοί, που τη στιγμή, που γράφονται αυτά, λείπουν σε "3ήμερο", διότι ..δουλεύουν σκληρά και κουράζονται ! Αν το καλοσκεφτείς, δε βγάζει νόημα...
    Σκέφτομαι ότι η λύση τελικά, είναι να ψηφίσω ένα κόμμα, όπως ο σύριζα, προκειμένου να επιταχυνθούν οι εξελίξεις και να λήξει το μαρτύριο της σταγόνας, να χρεοκοπήσουμε και να ησυχάσουμε !
    Ο τσίπρας, θα μας σβήσει τα χρέη, προς ταμεία και εφορίες, θα μοιράσει δουλειές και χρήμα με ουρά, θα φέρει την ανάπτυξη κλπ (χαχα), αλλά για να επανέλθουμε στην ωμή, κυνική πραγματικότητα, είναι προτιμότερο να βγει τελικά ο συριζα, γιατί ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα τιμωρηθούν οι ψηφοφόροι του, όλοι οι κρατικοδίαιτοι, πρώην πασόκοι, αν την πάτησαν μία φορά με το "λεφτά υπάρχουν" του 2009, τώρα ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ, διότι το ΑΤΜ θα ξερνάει δραχμούλες και όχι ευρώ, ούτε τα σπίτια που έχτισαν θα μπορούν να συντηρήσουν, ούτε τα γερμανικά τους αυτοκίνητα, το κοντέρ θα μηδενίσει, μαζί με την ελλάδα ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ και ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ από το μηδέν !
    Τα μνημόνια αυτή τη στιγμή, είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να γίνουνε κάποιοι άνθρωποι, να δημιουργηθεί ένα στοιχειώδες ελληνικό κράτος, ωστόσο έχουν αποτύχει για 2 κυρίως λόγους : πρώτον, αντί να χτυπάνε τον καρκίνο της ελληνικής οικονομίας, που είναι οι υπέρογκες σπατάλες, για μισθούς στο δημόσιο, συντάξεις, προμήθεις και έργα στα υπουργεία, πάνε να βουλώσουν τις τρύπες με υπεροφορολόγηση, επί δικαίων και αδίκων εξίσου, οδηγώντας μεγάλα τμήματα του πληθυσμού, στη φτώχια και την εξαθλίωση και δεύτερον, όσα ψηφίζονται ΔΕΝ εφαρμόζονται ή εφαρμόζονται με τεράστια καθυστέρηση !
   Αφού η κυβέρνηση, δεν μπορεί ή δεν θέλει, να εφαρμόσει τα μνημόνια, που έχει ήδη ψηφίσει και αφού μετά από 3,5 χρόνια, δε βλέπουμε φως στο τούνελ, λέω να πάω με τον τσίπρα, να έρθει ο όλεθρος και η καταστροφή μία ώρα αρχύτερα : διότι κανένας δεν πιστεύει ότι η μετάβαση σε εθνικό νόμισμα και η χρεοκοπία, θα γίνουν βελούδινα και αναίμακτα....Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει μία σχετική αναστάτωση, φαινόμενα πανικού και λεηλασιών-καταστροφών, όπως στην Αργεντινή.
    Προτείνω, λοιπόν, σε όλους, τους άνεργους, τους επαγγελματίες και γενικά εκπροσώπους του ιδιωτικού τομέα, που θίγονται από τα μνημόνια, χωρίς να έχουν φταίξει, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ, να "συμπορευτούμε" με τα πράσινα και ροζ τρωκτικά, προς την καταστροφή τους !
   Διότι ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι αν βγει ο συριζα και κυβερνήσει, τα μεγαλύτερα θύματα, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ, πρώην πασόκοι, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ, όσοι έχουν κάτι να χάσουν...Προσωπικά, δεν έχω να χάσω κάτι, οπότε γιατί να μην συμβάλλω στην κατάρρευση του κράτους των τρωκτικών, ..πηγαίνοντας με το ρεύμα, που τα οδηγεί στον πνιγμό ;;
    Πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα ;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.