Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η Αλήθεια για τη Χρυσή Αυγή !

   Τώρα, που τελείωσαν οι απολογίες και των 3 βουλευτών, της Χ.Α, με την ορθή απόφαση της προφυλάκισής τους, τώρα που τελείωσε, με ωραίο τέλος, το παραμύθι, που ξετυλίχθηκε επί δύο μέρες, στο Εφετείο και πέριξ αυτού, νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάποια σχόλια...
  Κάθε τόσο, αποκαλύπτεται το πραγματικό-αποκρουστικό πρόσωπο, αυτής της εγκληματικής οργάνωσης και όμως υπάρχουν "άνθρωποι", που εμφανίζονται διατεθειμένοι να την ψηφίσουν (δεν έχω καταλάβει ακριβώς, αν είναι ή παριστάνουν τους χαζούς)  !
  Η Αλήθεια γύρω από το τι είναι τελικά η χ.α, προέκυψε, κατά τη γνώμη μου, από τα ίδια τα κείμενα της απολογίας τους, όπως τα διέρρευσαν αυτούσια οι δικηγόροι τους, στα ΜΜΕ (το πόσο ατυχής ήταν η επιλογή τους, φαίνεται εκ του αποτελέσματος)...
  Θα σταθώ μόνον στην απολογία Μπούκουρα, την οποία και διάβασα εν τάχει και η οποία είναι αρκούντως διαφωτιστική, για το ποιοι ηγούνται του "ελληνικού εθνικιστικού κινήματος" (όπως το ονομάζουν οι ίδιοι, γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται περί φασιστικής συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης) !
   Ο Μπούκουρας λοιπόν στην απολογία του, δια μέσω του συνηγόρου του, αναφέρεται σε λεπτομέρειες της ζωής του, προκειμένου να δείξει τι άνθρωπος είναι, για την ταμπακιέρα δεν είδα κάτι, για την ουσία της κατηγορίας και της συμμετοχής του σε εγκληματικές επιθέσεις, δεν πρόσεξα κάτι (μπορεί να φταίει ότι τη διάβασα "στο φτερό")...
   Από αυτά που λέει  ίδιος, λοιπόν, για το βίο και την πολιτεία του, προκύπτουν τα εξής εξωφρενικά :
-Όσο θυμάται τον εαυτό του, υπήρξε οπαδός του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του αντρέα παπανδρέου (για τέτοιο "κάψιμο" μιλάμε !), ενώ πριν εκλεγεί βουλευτής, είχε συμμετάσχει μόνο σε αυτοδιοικητικές εκλογές, με συνδυασμό που υποστηριζόταν από τη ΝΔ (χαχα)
-Ένας πασόκος, δηλαδή, του πιο "σκληρού" πασοκ, που παραλίγο να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, με τη ...ΝΔ, ξύπνησε όπως λέει, μια μέρα, ως βουλευτής της χ.α, επειδή κάποια στιγμή, γνώρισε τον Παναγιώταρο !
-Για τέτοια, πολιτική και όχι μόνο, συνέπεια μιλάμε... !!
-Όμως δεν είναι μόνον αυτά τα σκοτεινά σημεία της ζωής του Μπούκουρα, ο οποίος προσπαθεί να περάσει το προφίλ του καλού και εργατικού παιδιού...Μεγάλα ερωτηματικά εγείρουν και οι επαγγελματικές τους ενασχολήσεις : εμφανίζεται ως επιτυχημένος φούρναρης και επιχειρηματίας στην εστίαση, ωστόσο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...Το επιτυχημένο μαγαζί του, πάντως, κάποιος το έκαψε, μία νύχτα !
    Πέρα από αυτά, που Ο ΙΔΙΟΣ αναφέρει για τη ζωή και το παρελθόν του, υπάρχουν και άλλες σχιζοφρενικές αντιφάσεις, γύρω από το πρόσωπό του, ως βουλευτή δήθεν ακροδεξιού-εθνικιστικού κινήματος :
-Το επίθετό του, είναι αλβανικό (σημαίνει "όμορφος"), οπότε δεν θα ήθελε καν να ψάξει το γενεαλογικό του δέντρο, αυτός ο ...ελληνάρας (χαχα), ενώ και ο "μπατζανάκης" του, είναι Αλβανός !
-Ο ίδιος, στα καταστήματά του (ξαναλέω, αμφιβάλλω κατά πόσον ήταν δικά του και ο Μίχος στην Εύβοια, δηλώνει αγρότης, αλλά κανείς δεν τον πιστεύει), απασχολούσε τον "εχθρό", 2 Αλβανούς και όχι ελληναράδες, όπως ο ίδιος !
-Δημόσια είχε δηλώσει, ότι οδηγεί χωρίς δίπλωμα, ενδεικτικό του πόσο σέβεται το Νόμο και τη νομιμότητα και μάλιστα το είχε θεωρήσει ως κάτι απόλυτα ..φυσιολογικό (το αίμα του πασοκ, νερό δε γίνεται)
     Έτσι, όπως τον βλέπω και όπως μας αυτοσυστήθηκε ο μπούκουρας, ο "όμορφος", ο δήθεν υπέρμαχος της νομιμότητας και πολέμιος των ξένων, θα έλεγα, για εκείνον τα εξής (αποτελεί προσωπική κρίση) : πρόκειται για ένα ακόμα πράσινο τρωκτικό, το οποίο, όταν τελείωσαν τα δανεικά της ψεύτικης ευδαιμονίας του παπανδρεϊσμού, έψαξε το "τυράκι" του αλλού και το βρήκε τελικά στη χ.α !
      Ούτε κατά των ξένων πραγματικά είναι, αφού τους χρησιμοποιεί μια χαρά όταν τους έχει ανάγκη, ούτε πιστεύει τίποτα άλλο, από όσα τραγικά πρεσβεύει η χ.α, απλά "είδε φως και μπήκε", είδε μάσα και ακολούθησε, πρόκειται δηλαδή για ένα ακόμα θύμα της Χ.Α, που αφήνει 3 παιδιά ορφανά, επειδή ο μπαμπάς τους, παρασύρθηκε από κάποιον Παναγιώταρο...(οι κακές παρέες έχουν καταστρέψει ΠΟΛΥ κόσμο)
      Αν ήταν ...ανήλικος ή τρελός, ίσως να μην κατέληγε σήμερα στη φυλακή !





2 σχόλια:

  1. αρκετά διαφωτιστικά είναι και όσα εξελίχθηκαν, πριν και μετά τις απολογίες, έξω από το κτίριο του Εφετείου : είδαμε τους βουλευτές να καταφθάνουν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, με φρέντο καπουτσίνο στο χέρι και τυρόπιτες, να γελάνε και να συζητάνε με τον κασιδιάρη και τους λοιπούς χειροκροτητές, που είχαν μαζευτεί εκεί, λες και θα πήγαιναν εκδρομή ! χαχα Μετά βέβαια, έδειξαν το άλλο, το αληθινό τους πρόσωπο, τα γέλια κόπηκαν, το ίδιο και η διάθεση για δηλώσεις και αστεϊσμούς-εξυπνάδες...Το τραγικό βέβαια είναι, ότι υπάρχουν ακόμα άτομα, που μιλάνε για σκευωρίες, πολιτικές διώξεις και άλλα γραφικά ! ακόμα και σοβαροί άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγαίνει ο Κούγιας, τον οποίο είχα σε εκτίμηση, αλλά η εκτίμησή μου αυτή έχει αρχίσει και φθίνει, στα κανάλια και μιλάει για πολιτικές σκοπιμότητες και έλλειψη στοιχείων, όταν από τα ΜΜΕ, είναι γνωστό, ότι ο Μπούκουρας, πρωταγωνίστησε σε επίθεση κατά μεταναστών, στην Κόρινθο, οι οποίοι, για να σωθούν, κατέληξαν μέσα στη θάλασσα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.