Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Βρούτση, είσαι ...ο πιο αδύναμος κρίκος, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ !!!

     Από αλλού το περιμέναμε (Στουρνάρας) και από αλλού το βρήκαμε : ο Βρούτσης, οι σημερινές δηλώσεις του οποίου, κάνουν το γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύεται πως είναι ο χειρότερος -με διαφορά- υπουργός της κυβέρνησης και είναι ανάγκη να απομακρυνθεί άμεσα-αύριο, ως επικίνδυνος !
    Η σοβαρή και "ατσαλάκωτη" εικόνα, που προσπαθεί να περάσει ο αγέλαστος Βρούτσης, με το βλοσυρό ύφος, αποδεικνύεται ότι είναι απλά άμυνα, κάλυμμα της ανεπάρκειάς του και της σοβαροφάνειάς του, μία ακόμα πολιτική μάσκα...
   Θα κάνει και κάνει, λέει, τα πάντα, για να μη χάσουν οι 50ρηδες συνταξιούχοι, ούτε ένα ευρώ, να μη χάσει κανένα τρωκτικό το εφάπαξ και τη σύνταξή του, την ώρα που οι άνεργοι, οι άστεγοι και οι πεινασμένοι πολλαπλασιάζονται !
    Όχι μόνον αυτό, αλλά απειλεί κιόλας -Κυριακή πρωΐ !!!- με κατασχέσεις τους οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων (δεν χρειάζεται να σου πω Βρούτση, ...τι θα πάρεις, με τις κατασχέσεις), τη στιγμή, που όλοι οι οφειλέτες, περίμεναν πως και πως, μία ανθρώπινη ρύθμιση-διευκόλυνση, για να φανούν συνεπείς και ο Βρούτσης έβγαλε τη "νέα αρχή" και οδήγησε τον κόσμο, σε απελπισία (έβαλε "τέλος" σε όσους είχαν την καλή διάθεση να πληρώσουν, με τους όρους και τις προϋποθέσεις της ρύθμισης).
   Δηλαδή ρε Βρούτση, για να καταλάβω, πιστεύεις, είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι όσοι χρωστούν στα ασφαλιστικά ταμεία, το κάνουν επίτηδες ; Ότι έχουν να πληρώσουν και δεν πληρώνουν από δυστροπία, ότι τους τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια ; Δεν μπορεί να είσαι τόσο ..βρούτσης !
    Θέλεις να κάνουμε μια συμφωνία ; Να μου πληρώνεις εσύ το ενοίκιο του γραφείου, για να μπορέσω να μπω σε ρύθμιση ; Ε, καταπληκτική υπουργάρα, θέλεις ; Απορώ που πάνε και σας βρίσκουν και σας κάνουν και υπουργούς, τρομάρα σας (δεν ξέρω για σας, αλλά το όνομά του, δεν το είχα ξανακούσει, πριν γίνει υπουργός).
       Ως πότε θα πίνετε το αίμα και τον ιδρώτα της κοινωνίας, για να δίνετε εφάπαξ και συντάξεις σε 45αρηδες της Ολυμπιακής, σε μπάτσους και στρατιωτικούς, πρόωρες συντάξεις σε άτομα, που δεν πρόλαβαν να δουλέψουν, θα πασχίζετε να μη χάσουν ένα ευρώ, εκείνοι, που έχουν εισπράξει από 1 εκατομμύριο ευρώ, ο καθένας, σε μισθούς όλα αυτά τα χρόνια, μισθούς, που πληρώνει η κοινωνία, με τους φόρους, όλοι εκείνοι, στους οποίους θέλετε να κάνετε κατασχέσεις ;
   Βρούτση, είσαι απλά επικίνδυνος, αν πιστεύεις ότι το πρόβλημα του ασφαλιστικού, θα λυθεί με κατασχέσεις και "άρμεγμα", εργαζομένων και ...ανέργων, ότι είναι πρόβλημα εισφορών και όχι πρόβλημα υπερπληθώρας συνταξιούχων, πολύ υψηλών συντάξεων και εφάπαξ ! 
    Μόνο με περικοπές στα τρωκτικά-παράσιτα του δημοσίου χρήματος, θα λυθεί το πρόβλημα και θα έχει μέλλον η Ελλάδα, ένα κράτος με 5.000.000 συντάξεις, σε 10.000.000 πληθυσμό, τι μέλλον μπορεί να έχει ρε Βρούτση ;; Για σκέψου !
    Τι βαθμό έπαιρνε ο Γιαννάκης, στην αριθμητική ;  Ποιο ήταν το αγαπημένο σου μάθημα ; (μάλλον ..το διάλειμμα, γι'αυτό έγινες και συ, πολιτικός-υπουργός,ε ;)
      




2 σχόλια:

  1. Μιλάνε όλοι, ακόμα και ο Βρούτσης, για "ευγενή" ταμεία, εκεί όπου κατεξοχήν βασιλεύει η μπόχα, η σαπίλα, η κοπριά, η διαπλοκή και η σπατάλη !! Ανοίξτε κανά λεξικό να δείτε τι σημαίνει η λέξη "ευγένεια", προτού τη χρησιμοποιήσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρίξτε μια ματιά στο βιογραφικό του Βρούτση και θα καταλάβετε αμέσως, ποιοι μας κυβερνάνε και μας απειλούν με κατασχέσεις ! κομματικά στελέχη και κρατικοδίαιτα τρωκτικά, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ και τους κάνουν υπουργούς και διοικητές οργανισμών...Έλεος ! ποιος μπορεί να μας σώσει από δαύτους, γιατί η τρόϊκα φαίνεται να μην τα καταφέρνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.