Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

τα μέσα δεν αγιάζουν τον σκοπό

    Όταν ο (αυτο)σκοπός είναι η διατήρηση της εξουσίας και της καρέκλας, με κάθε τρόπο, τα μέσα, όσο αγαθά και αν είναι, δεν μπορούν να τον καθαγιάσουν (δεν ισχύει δηλαδή το αντίστροφο του γνωστού ρητού) !
 Το περιβόητο "ηθικό πλεονέκτημα" της Αριστεράς, έχει χαθεί προ πολλού και τώρα προσπαθούν να παραμείνουν στην εξουσία, με το επιχείρημα ότι "οι άλλοι είναι χειρότεροι".
  Η προχειρότητα και η βιασύνη, στα όρια του πανικού, της ανάδειξης του "σκανδάλου", στον χώρο της Υγείας, δείχνουν ότι σκοπός της αριστερόστροφης χούντας (όπως εύστοχα την χατακτήρισε ο Μίκης, στο συλλαλητήριο του Συντάγματος), είναι η αλλαγή ατζέντας και μόνον, η στάχτη στα μάτια του κόσμου.
   Το συλλαλητήριο αυτό, ήταν η πρώτη φορά, που αναδείχθηκε έμπρακτα και φανερά, η δυσαρέσκεια του κόσμου, για την χούντα της φασιστεράς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προϋπήρχε και για άλλα ζητήματα, εκτός από το Σκοπιανό, επειδή ο κόσμος ...δεν έβγαινε στους δρόμους !
   Η ...λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, το ίδιο απόγευμα, μετά το συλλαλητήριο και η αποστολή του φακέλου, την επόμενη μέρα, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών, για τα κίνητρα.
   Ο βασικός σκοπός, λοιπόν, είναι να κάνουν τα χάπατα τους δημοσιογράφους, να ασχολούνται με παραγεγραμμένα σκάνδαλα (υπαρκτά ή μη), ενώ αυτοί θα ξεπουλάνε τη Μακεδονίας μας, στα μουλωχτά !
    Ο Νόμος περί (μη) ευθύνης Υπουργών, είναι ξεκάθαρος και δεν επιδέχεται παρερμηνειών, ακόμα και αν, για λόγους σκοπιμότητας και όχι ...νομιμότητας, εφεύρουν "πατέντες", όπως ότι το ξέπλυμα συνιστά διαρκές αδίκημα (γιατί ; αν αγοράσω ένα σπίτι με "μαύρο" χρήμα, το έγκλημα τελείται, ΆΠΑΞ, με τη μεταβίβαση, το ...αν το διατηρώ στην κατοχή μου, είναι αδιάφορο).
    Σε αντίθεση με τις διερευνώμενες υποθέσεις, στο χώρο του φαρμάκου, που είναι παραγεγραμμένες και άρα, θα ασχοληθεί η Βουλή κλπ, με ένα ζήτημα, χωρίς νόημα, θα χαθούν εργατοώρες τζάμπα, η χώρα θα βουλιάξει στην σκανδαλολογία και θα πάψει η κυβέρνηση ...να κυβερνά, για να διαπιστωθεί απλά, μετά από κάποιο καιρό, ότι υπάρχει παραγραφή και μπαίνει στο Αρχείο (ως προς τα πολιτικά πρόσωπα), υπάρχει και ένα σκάνδαλο ΕΝΕΡΓΌ και μη παραγεγραμμένο !
   Ο δεύτερος σκοπός, λοιπόν, της συγκυβέρνησης, μετά την προσπάθεια να ξεπουληθεί η Μακεδονία, στα μουλωχτά, είναι να σωθεί ο εν ενεργεία Υπουργός Άμυνας και τα χάπατα της δημοσιογραφίας, να μην ασχολούνται με τη δική του υπόθεση, που, πάλι ...κατά σύμπτωση, έφτασε ταυτόχρονα στη Βουλή.
    Στην υπόθεση αυτή, όπου δεν υφίσταται προφανώς παραγραφή (χρειάζονται να μεσολαβήσουν 2 εκλογές, για αυτό), ακόμα, συμβαίνουν τα εξής παράδοξα : πρώτον, ο βασικός (συγ)κατηγορούμενος, ο περιβόητος "μεσάζων", δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση, επειδή πονούσε ...ο πισινός του (επικαλέστηκε λόγους υγείας) και δεύτερον, ο Καμμένος ζήτησε να αντιμετωπιστεί, ως κοινός θνητός και όχι ως Υπουργός, να ΜΗΝ περάσει η υπόθεση από τη Βουλή (!), αλλά από την τακτική Δικαιοσύνη...
    Είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι ο Καμμένος, ΦΟΒΆΤΑΙ τις καταθέσεις, ενώπιον βουλευτών, των ανώτερων και ανώτατων αξιωματικών του Πενταγώνου, που τον "καίνε" και ότι θεωρεί ότι αν πάει στην τακτική Δικαιοσύνη, το ζήτημα θα κλείσει, ευνοϊκά για τον ίδιο (το γιατί το πιστεύει, ας μας το εξηγήσουν οι δικαστές και οι εισαγγελείς...).
    Μιλάμε για σοβαρή υπόθεση, τετελεσμένης απιστίας, πολλών εκατομμυρίων ευρώ και επομένως, ΑΝ ο Τσίπρας, θέλει όντως ...κάθαρση, διαφάνεια, Αλήθεια και δικαιοσύνη, οφείλει Ο ΊΔΙΟΣ, να ζητήσει προανακριτική επιτροπή ΚΑΙ για αυτό το σκάνδαλο, στο οποίο εμπλέκεται εκείνος, με τον οποίο ...συγκυβερνά, επομένως τυχόν συγκάλυψη, θα σημαίνει αυτόματα και ΣΥΝΕΝΟΧΉ !
    Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω, ότι ανάμεσα στους 153 βουλευτές της συγκυβέρνησης, περιλαμβάνονται και άνθρωποι αξιοπρεπείς, που δεν είναι διατεθειμένοι να τρώνε αμάσητο σανό και να εξευτελίζονται έτσι, για το 7χίλιαρο της βουλευτικής αποζημίωσης, που θα ερευνούν παραγεγραμμένα σκάνδαλα των άλλων και όχι ...τα ενεργά και παρόντα σκάνδαλα των δικών τους και ότι και αυτό το (σάπιο) απόστημα, θα σπάσει εκ των έσω και όχι από έξω...
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.