Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

δικαίωμα στην "αυτοκτονία" : υπάρχει ;

    Να ένα καλό ερώτημα για τους πάρα πολλούς συνταγματολόγους, που έχει η βενεζουέλα των βαλκανίων, αυτούς που σπουδάζουν και διδάσκουν κάτι το οποίο δεν εφαρμόζεται ποτέ (λολ), εφόσον το Σύνταγμα μας, έχει γίνει (προ πολλού) χαρτί υγείας (για να είμαστε και στο κλίμα της εποχής...) και αρκετοί από αυτούς είναι, είτε μέσα, είτε πέριξ της κυβέρνησης.
   Το Σύνταγμα, αν δεν κάνω λάθος, ορίζει ότι το Κράτος οφείλει να προστατεύει τις ζωές των πολιτών, παράλληλα όμως δίνει και πολλές ελευθερίες στο άτομο, μεταξύ των οποίων και εκείνη της αυτοδιάθεσης.
   Αυτοκτονίες γίνονταν πάντα, το Κράτος δεν μπορεί να είναι παντού και να προλαμβάνει όποιον έχει καταληφθεί από το "ακάθαρτο πνεύμα" και θέλει να δώσει τέλος στο Δώρο της ζωής του, εδώ δε μιλάω για αυτές τις περιπτώσεις.
   Αναφέρομαι σε αυτούς, που αψηφούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονιό, σε αυτούς που σκαρφίζονται τεχνάσματα, για να σπάνε την καραντίνα, σε ηλίθιους, που πιστεύουν ότι Πάσχα σημαίνει να πάω στο χωριό, να ψήσω αρνί, να πιω κρασί και να ακούσω κλαρίνα και πως αν δεν το κάνω φέτος, θα πέσει η ζάχαρη στο νερό !
   Η κυβέρνηση, οι γιατροί όλοι και όλα τα ΜΜΕ (που πήραν τα 11 εκατομμύρια της "ενημέρωσης" μας), κάθε μέρα και όλη μέρα, λένε : μείνετε σπίτια σας, ο ιός είναι επικίνδυνος κ.ο.κ.
  Συνεπώς, προκύπτει το ερώτημα : γιατί πρέπει να αστυνομεύονται τα μέτρα, εφόσον είναι σαφή ; Αν και γιατί πρέπει να προστατευτούν αυτά τα ντουγάνια, που δεν θέλουν να τα εφαρμόσουν ; Γιατί δεν τους αφήνουν να πάνε στα χωριά τους και όπου αλλού θέλουν και να "αυτοκτονήσουν" ; Από την στιγμή, που είναι ενήλικοι και δεν έχουν το ακαταλόγιστο, εξ αιτίας πνευματικής ή ψυχικής πάθησης, εννοείται.
    (το ότι "θα σκοτώσουν" άλλους δεν υπάρχει, γιατί αν "οι άλλοι" μείνουν μέσα, δεν θα κινδυνεύσουν)
     Θα ήμουν κακός και θα με έλεγαν "φασίστα" οι αριστεροί απτα λιντλ, αν πω ότι δεν θέλω να ζουν αυτά τα νουγάνια και κυρίως δεν θέλω να καθορίζουν και τη ...δική μου ζωή και τύχη, με την ψήφο τους ;
   (Αυτοί που μας επιβάλλουν τη μετριοκρατία, τη λαμογιοκρατία και τη μπασταρδοκρατία τους, μας αποκαλούν "φασίστες", αν πούμε τη γνώμη μας, για αυτούς, λολ)
   Διότι αυτοί, προφανώς, είναι οι ίδιοι, που ψηφίζουν και ανεβοκατεβάζουν τις κυβερνήσεις, αυτή είναι η "δημοκρατία" στην οποία ζούμε και ο κορονιός την ξεβράκωσε για τα καλά !!
   Η περιφρόνηση των Νόμων και των αποφάσεων της κυβέρνησης, είναι τόσο προκλητική και όμως η ίδια η κυβέρνηση θέλει, πάση θυσία, να τους σώσει...
    Εκ πρώτης όψεως, αυτό φαίνεται αντιφατικό, ωστόσο έχετε αναρωτηθεί, ποτέ, γιατί θέλουν να μας σώσουν (βάζω μέσα και εμάς, που τηρούμε τις οδηγίες) ; Μας αγαπάνε και νοιάζονται για μας, για τις ζωές μας (εν γένει) ; ΌΧΙ, βέβαια !!
     Μην ακούτε τα παραμύθια και τα ανέκδοτα περί αλληλεγγύης, θέλουμε και δεν θέλουμε (ή θέλουν και δεν θέλουν), ισχύει το πολύ σοφό ρητό : "Πόλεμος πατήρ πάντων", εφόσον είμαστε σε διαφορετικά στρατόπεδα, δεν μπορεί να είμαστε φίλοι και σύμμαχοι ποτέ, ούτε σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή, εννοώ κυβερνώντες και κυβερνώμενοι (αυτά, μόνον αρδάκια, μπορεί να τα πιστεύουν, που πληρώνονται από κόμματα).
     Έτσι, όπως το βλέπω, ο λόγος, που θέλουν να συνεχίσουμε να ζούμε και να υπάρχουμε, είναι ένας και μοναδικός : για να συνεχίσουν να μας "αρμέγουν", χωρίς εμάς, χωρίς τους φόρους μας, τα λεφτά μας, πεθαίνουν (απ' την ΠΕΊΝΑ) και αυτοί (οι ανεπάγγελτοι) !
    Παράλληλα, βέβαια, μας θέλουν και για αναλώσιμα φανταράκια και ΚΥΡΊΩΣ για ψηφοφόρους : χωρίς την ψήφο μας (λέω "μας", αλλά έχω πάψει από το 2009, να ψηφίζω κόμματα εξουσίας), δεν μπορεί να λειτουργήσει η "δημοκρατία" τους, ούτε να καταλάβουν καρέκλες και να εισπράττουν τις παχυλές αργομισθίες τους...
      Μην ξεχνάμε ότι εκτός από το "σώσιμο", που ζούμε τώρα, λόγω κορονιού, αυτοί που μας χρεοκόπησαν το 2010, "μας σώζουν" διαρκώς από τότε, επί 10 συναπτά έτη, από την άτακτη χρεοκοπία και την φτώχια-πείνα-αιματοκύλισμα, με τα περιβόητα Μνημόνια, τα οποία ωστόσο περιέχουν βάρη, παράνομα χαράτσια, αρπαγή ιδιωτικών περιουσιών και ένα σωρό άλλα αντισυνταγματικά (για να κλείσουμε, όπως αρχίσαμε, με τους συνταγματολόγους απτα λιντλ, που τα βρίσκουν όλα "καλώς" και δε μιλάει κανείς τους, επί 10 χρόνια, εκτός αν θίγεται ο ίδιος, δηλαδή ο μισθός ή η σύνταξη του...), εις βάρος ορισμένων, αλλά ποτέ δεν λαμβάνουν επώδυνα μέτρα για τους ίδιους και τους ...όχι τόσο έξυπνους και κουτοπόνηρους (ως αποδεικνύεται) πελάτες-ψηφοφόρους τους, πάντα εις βάρος των άλλων, αυτών που προσπαθούν τώρα, πάση θυσία, να σώσουν από τον κορονιό !


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.