Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

η σφαγή των αμνών...

     Πόσο άθλιος μπορεί να είναι κάποιος, ώστε να κάνει δημοσκοπήσεις και να μιλάει για εκλογές, εν μέσω θανατικού και οικονομικής καταστροφής ; Τόσο από το ίδιο το γεγονός της διενέργειας τους, όσο και από τα αποτελέσματα, το μόνο, που μπορεί να αναφωνήσει κανείς, είναι το γνωστό : Καμία Σωτηρία !
   Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, έχουμε πια καταλάβει ότι το αποτέλεσμα μιας δημοσκόπησης, εξαρτάται από το ποιος τη διενεργεί και για ποιον (χαχα), αλλά σίγουρα θα κρύβει και ένα μεγάλο ποσοστό αλήθειας η δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε χθες (σε ένα κανάλι, που μέχρι τις 7.7.2019 υποστήριζε φανατικά συριζα και από τις ...8.7.2019, έγινε φίλα προσκείμενο στη νέα κυβέρνηση).
  Οι γαλάζιοι συριζαίοι πανηγύριζαν (!) χθες, με τα ποσοστά της ΝΔ, ενώ ο συριζα εμφανίζεται κοντά στο 20% και αυτό ήταν και το μόνο θετικό της δημοσκόπησης : ο συριζα, ήταν ένα "ατύχημα", που συνέβη το 2015 και το οποίο από Θαύμα, δεν κόστισε ανεπανόρθωτα στην χώρα και το οποίο δεν πρέπει να επαναληφθεί (παρόλο που η τριβή με την εξουσία, έχει κάνει πιο αστικό κόμμα τον συριζα, απέχει πολύ πλέον από το μόρφωμα του 3%).
  Τα αντιμνημονιακά ντουγάνια και όχι μόνον, παρασύρθηκαν από κάποιον που μιμείται μέχρι και τη φωνή ενός πεθαμένου, αποδεικνύοντας τι σόι "δημοκρατία" έχουμε και πως ανεβοκατεβαίνουν οι κυβερνήσεις, στη βενεζουέλα των βαλκανίων...
   Κατά τα λοιπά, η δημοσκόπηση εμφανίζει τον Τσιόδρα, ως τον δημοφιλέστερο Έλληνα, με ποσοστό 94,6 % και έπεται ο Χαρδαλιάς, με "μόλις" 86% (το 14%, φαντάζομαι πως είναι όσοι τον ξέρουν ως Δήμαρχο, λολ).
  Για να ξεκινήσω, από τον δεύτερο, ο Χαρδαλιάς είναι ο μονόφθαλμος, που βασιλεύει στους τυφλούς, είναι καλός, αλλά μόνον για τα μέτρα και τα σταθμά αξιολόγησης του Δημοσίου...
   Όσον αφορά τον Τσιόδρα, θα ...μου επιτρέψετε να ανήκω στο 5,4% που δεν τον συμπαθεί, φαντάζομαι ότι έχω αυτό το δικαίωμα (χαχα) !
   Στην βενεζουέλα των βαλκανίων, οι άνθρωποι, όταν ακούνε "καθηγητής" κάτι παθαίνουν, "ψαρώνουν", λες και δεν έχουν καταλάβει (ακόμα) πως γίνεται κάποιος καθηγητής εδώ (μην πάτε μακριά, δείτε την περίπτωση "περιστέρα μπαζιάνα")...
   Για να δούμε, επίσης πόση "αξιοκρατία" και πόση "δημοκρατία", υπάρχει στη χώρα μας, είναι ενδεικτικό ότι ο Τσιόδρας είναι υφιστάμενος του ...Κικίλια, ενός τέως μπασκετμπολίστα, που για ένα διάστημα ήταν κολλητός ενός βουλευτή-γιατρού και μετά δήλωνε και ο ίδιος ...γιατρός (και αμφιβάλλω αν μπορεί να αλλάξει γάζες σε ένα τραύμα) !
    Ο Τσιόδρας, μπορεί να έχει κάποιες γνώσεις και σίγουρα περισσότερες από τον Κικίλια, ωστόσο, ως επιστήμονας, δε μου γεμίζει το μάτι, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, απαντάει πάντα με "ήξεις-αφήξεις", "θα δούμε", "εξαρτάται"  και γενικά τίποτε συγκεκριμένο, μόνον αόριστες μπούρδες, που θα μπορούσε να τις πει και ...ο ίδιος ο Κικίλιας (λολ).
     Ως δημόσιος υπάλληλος, ναι, είναι καλός, δηλαδή ...πειθήνιος και άβουλος, δίχως αντίλογο, βάζει την επιστημονική του αξιοπρέπεια, κάτω από το καθήκον υπακοής στο Ανώτατο Σοβιέτ και τις οδηγίες του τελευταίου, με λίγα λόγια, αυτός κυρίως και δευτερευόντως ο Χαρδαλιάς, είναι οι τέλειοι "αμνοί", που θα σφαγιαστούν, όταν έρθει η ώρα (κατόπιν ...Πάσχα) !
    Σε αντίθεση με κάποιους δημοσιογράφους, που βλέπουν και τους δύο αμνούς, στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, όπως έγραφα πρόσφατα,  δεν είμαι και τόσο σίγουρος...
   Καταρχήν, κανένας πρόεδρος κόμματος, δεν θα έβαζε στις τάξεις του, έναν που είναι τόσο δημοφιλής και πολύ παραπάνω, από τον ίδιο.
     Έπειτα, αν δούμε, την Ιστορία της Ψωροκώσταινας, όπου οι οπλαρχηγοί, που την απελευθέρωσαν, μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, διώχθηκαν, φυλακίστηκαν και πέθαναν ως ζητιάνοι, είναι αρκετά ασφαλές, να υποθέσουμε ότι Τσιόδρας και Χαρδαλιάς, θα πεταχτούν, ως στυμμένες λεμονόκουπες, στα πολιτικά σκουπίδια, προκειμένου να λάβει τα θετικά της ιστορίας, το Ανώτατο Σοβιέτ, που τους χρησιμοποιεί τώρα !
    Υπάρχει όμως και ένα πιο άθλιο ενδεχόμενο : όταν φτάσει ο "λογαριασμός", από τα περιοριστικά μέτρα, όταν φανούν δηλαδή οι αρνητικές συνέπειες του lockdown στην Οικονομία, να πουν οι μητσοτάκηδες και οι κικίλιες : "εμείς κάναμε ό,τι μας είπε ο Τσιόδρας, που ήταν ο ειδικός"...

 

1 σχόλιο:

  1. Οι ιθαγενείς της βενεζουέλας των βαλκανίων, τόσο οι κυβερνώμενοι, όσο και οι ανεπάγγελτοι κυβερνώντες, "ψαρώνουν" επίσης και όταν κάποιος σχετίζεται με "καλό" (ξερνάμε) Πανεπιστήμιο ! Κάπως έτσι, ο πράσινος συριζαίος Μόσιαλος, που δεν κατάφερε να συμβουλεύσει σωστά την κόρη του, για να μην κολλήσει, από εκπρόσωπος ...του εαυτού του, στο φβ (λολ) αναβαθμίστηκε, από τους γαλάζιους συριζαίους, σε διεθνή εκπρόσωπο της χώρας μας (χωρίς να μας ρωτήσει κανείς, φυσικά, αν θέλουμε να μας εκπροσωπεί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.