Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

είναι αξιόποινη η δημοσιοποίηση της λίστας με τους 36 πολιτικούς ;;

    Το μεγάλο ζήτημα, που προέκυψε τις τελευταίες ώρες, είναι η ..πρεμούρα των Εισαγγελέων και της εξουσίας, να ανακαλυφθούν και να τιμωρηθούν εκείνοι, που διέρρευσαν τη λίστα με τα 36 πολιτικά πρόσωπα, που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ.
    Είναι όντως αξιόποινη αυτή η πράξη ;; Η γνώμη μου, είναι πως  ΟΧΙ.
    Από τη μία συγκρούεται το καθήκον προστασίας του τεκμηρίου αθωότητας και των προσωπικών δεδομένων των προσώπων, που εμπλέκονται και από την άλλη το καθήκον ενημέρωσης της κοινής γνώμης, αλλά και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ του κόσμου να ξέρει ποιοι πολιτικοί ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό !
     Δε μιλάμε εδώ για τυχαία πρόσωπα, αλλά για πρώην υπουργούς και βουλευτές, δηλαδή πρόσωπα που διαδραμάτισαν σπουδαίο ρόλο στη δημόσια ζωή της Χώρας και επομένως, θεωρώ ότι, στην παραπάνω σύγκρουση, επικρατεί το δικαίωμα της κοινής γνώμης να μάθει ποιοι είναι αυτοί, που πιθανόν, πήραν μίζες και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη και την ψήφο του ελληνικού λαού, αλλά και τον ΟΡΚΟ, που έδωσαν, όταν ανέλαβαν καθήκοντα.
      Η αποκάλυψη των ονομάτων, εξάλλου, είναι προς το συμφέρον και των έντιμων πολιτικών, όλων εκείνων, οι οποίοι ΘΕΛΟΥΝ να ακουστούν τα ονόματα, για να μην πλανώνται σκιές πάνω και από τα δικά τους !
     Ας πάψει λοιπόν αυτή η υποκρισία : τόσα χρόνια που δικογραφίες ολόκληρες, από την ανάκριση, που είναι ΜΥΣΤΙΚΗ, βγαίναν στη φόρα, δεν είδα κανέναν εισαγγελέα να συγκινείται και να διατάσσει κατεπείγουσες έρευνες !!
     ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ και όσοι εγκλημάτισαν, στον Κορυδαλλό, όχι άλλη συγκάλυψη στα σκάνδαλα !
     Με το να κοιτάμε το δέντρο, χάνουμε το δάσος, ας κοιτάξουν οι Εισαγγελείς να ασχοληθούν με το πραγματικό πρόβλημα, που είναι η αποκάλυψη και τιμωρία του μαύρου πολιτικού χρήματος και όχι με το ποιος ..υπαλληλάκος διέρρευσε τη λίστα στα ΜΜΕ !


 

1 σχόλιο:

  1. σήμερα σε οικονομικό site δημοσιεύεται αυτούσιο (!) το ένταλμα σύλληψης κατά του Ιωάννη Σμπώκου, ενυπόγραφα μάλιστα, αλλά δεν βλέπω να ιδρώνει κανενός Εισαγγελέα το αυτί !! όλοι φαίνεται να το θεωρούν φυσιολογικό, η παρανομία πλέον στην Ελλάδα είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση, δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.