Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

αυτή τη φορά δεν έχετε καμιά δικαιολογία... !

     Ο τίτλος, θα μπορούσε να είναι και "το δις εξαμαρτειν, ουκ ανδρος σοφου" και αναφέρεται σε όλους, όσοι πληρώνονται από το δημόσιο, είτε ως μισθωτοί, είτε ως συνταξιούχοι και εκτόξευσαν τα ποσοστά ενός περιθωριακού κόμματος (συριζα) από το 4% στο 30% (σήμερα δεν έβρισα, προσπαθώ να βελτιώνομαι, χαχα).
   Την πάτησαν μία φορά το '81, από τον ανδρέα, αλλά τότε πες δεν τον ήξεραν, ήρθε (επιβλήθηκε ;) από έξω, έχουν μία δικαιολογία, την πάτησαν ξανά, το 2009, από τον υιό Τζέφρι και τώρα, τι δικαιολογία έχουν, για να εμπιστευτούν τον τσίπρα, που ουσιαστικά λέει το ίδιο, ότι "λεφτά υπάρχουν" και θα τα μοιράσουμε ;
   Το ότι λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν, το ξέρουν και οι πέτρες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως και εντούτοις υπάρχουν ακόμα ρομαντικοί, που ελπίζουν, ότι με ένα μαγικό τρόπο, θα τα βρει ή θα τα γεννήσει ο τσίπρας !
   Είναι απογοητευτικό, ότι μετά το κάζο του 2009, την χρεοκοπία και τα μνημόνια, υπάρχουν ακόμα συμπολίτες μας, που ψηφίζουν, με το ένα χέρι στην κάλπη και το άλλο στην τσέπη, το μόνο, που τους ενδιαφέρει, είναι η δικιά τους κονόμα και η καλοπέραση και ...ας καταστραφεί το σύμπαν, οι άλλοι, ας κόψουν το λαιμό τους και η κατακαημένη ελλαδίτσα, ας καταστραφεί..
    Είναι τόσο κοντόφθαλμη και εγωϊστική, η συμπεριφορά τους, που δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι ουσιαστικά καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών τους : ακόμα και αν με ένα "μαγικό" τρόπο, μοιράσει λεφτά ο τσίπρας, με εξοντωτική φορολόγηση π.χ πολυεθνικών και άλλων επιχειρήσεων, τα παιδιά τους, θα λιμοκτονήσουν και οι κόρες τους, θα εκπορνεύονται, για ένα κομμάτι ψωμί, αυτό το μέλλον ονειρεύονται για την επόμενη γενιά και την πατρίδα τους ; (που είναι καλή, μόνον ...όσο τους πληρώνει).
     Δε με ενοχλεί, που ο τσίπρας, ο οποίος αποκάλεσε τους δημάρχους "βλαχοδήμαρχους", ενώ ο ίδιος και η γυναίκα του, είναι μπουρτζόβλαχοι, φόρεσε "μπέρμπερι" πουκάμισο, ενώ μέχρι τώρα ψώνιζε από τα καλάθια της λαϊκής (η Περιστέρα θα τον κάνει μοντέλο) : αν κάνεις μία βόλτα στην Ασκληπιού, στα Τρίκαλα π.χ, θα δεις ότι όλοι οι βλάχοι φοράνε "επώνυμα" ρούχα, μέχρι και οι σερβιτόροι φοράνε "μπέρπερι" !
    Δε με ενοχλεί επίσης, τόσο πολύ, ότι ο τσίπρας θέλει να γίνει πρωθυπουργός, ξεκινώντας από πρόεδρος 15μελούς και χωρίς ουσιαστική εργασιακή εμπειρία...
    ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ όμως, να έχω για πρωθυπουργό, κάποιον, ο οποίος δεν έκανε γάμο και δεν βάφτισε τα παιδιά του, να έχει η ορθόδοξη Ελλάδα, ως ηγέτη της, έναν άθεο και για αυτό, θεωρώ, πως όλοι εσείς, που θέλετε να ψηφίσετε τσίπρα, πρέπει πρώτα να αλλάξετε θρήσκευμα !
     Οι λόγοι βέβαια, που κάποιος ΔΕΝ πρέπει να εμπιστευτεί ή να ψηφίσει συριζα, δεν είναι μόνον θρησκευτικοί ή μεταφυσικοί, το οποίο κάποιοι μπορεί να γελάνε, αλλά αν έρθουν στην εξουσία, θα κάνουν χειρότερα, απ' όσα λέει η ρε-pussy, θα γκρεμίσουν ό,τι έχει μείνει όρθιο και θα καταντήσουμε σαν τους Γάλλους, να ευλογούμε τους γάμους των gay...
      Πάρτε το χαμπάρι, απόφαση, ότι το πάρτυ με τα δανεικά τελείωσε, ό,τι φάγατε φάγατε, που μόνον λίγα δεν ήταν, κάντε το Σταυρό σας, για όσα φάγατε, στο παρελθόν, προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και αρχίστε να ψηφίζετε, με γνώμονα το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, το συμφέρον της πατρίδας και όχι της τσέπης σας (αφού στο τέλος, γυρνάει σαν μπούμερανγκ εναντίον σας αυτό) !
     Δεν υπάρχουν μόνον 2 κόμματα, υπάρχουν πολλά και είναι καιρός να μπουν στη Βουλή, όσο γίνεται περισσότερα, μπας και καταφέρουν-αναγκαστούν να συννενοηθούν, για το καλό του τόπου...
     Είχα ξαναπεί, ότι θεωρώ το σύριζα, εξίσου επικίνδυνο με τη "χρυσή αβγή" και ότι πρέπει ΠΡΩΤΑ να τεθεί εκτός Νόμου, ο σύριζα και μετά η ΧΑ, διότι βάσει προγράμματος, με όσα λένε οι ίδιοι οι συριζαίοι, αν κυβερνούσαν, θα έθεταν σε κίνδυνο, τις διεθνείς σχέσεις της χώρας, τις συμμαχίες της και σε τελική ανάλυση, την ίδια την ύπαρξή της !
     



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.