Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

τι όνειρο είδε ο Λοβέρδος ;; (!)

     Κάπου πήρε το μάτι μου, μία δήλωση του πρώην στελέχους και υπουργού του πασοκ (με όχι και τόσο επιτυχημένη θητεία, όπως όλοι), χθες, ότι μαζί με τον Κουβέλη, θα αποτελέσουν την τρίτη πολιτική δύναμη (σε ποσοστά) της χώρας !
  Αναρωτιέται έτσι λοιπόν κανείς, σε ποιο σύμπαν ζουν αυτά τα άτομα και πόσο αποκομμένοι είναι, από τον πραγματικό κόσμο...
  Ο Λοβέρδος, έκανε δικό του κόμμα, θεωρώντας ότι αυτοί που έχει ..εξυπηρετήσει, βολέψει κλπ., είναι ικανοί, για να τον βάλουν στη Βουλή, ξεχνώντας ότι ο ..τσίπρας, τους τάζει περισσότερα και θα πάνε μαζί του (άσχετα, αν ούτε και οι ίδιοι τον πιστεύουν), οι ψηφοφόροι δεν κοιτάνε, ποιος τους τάϊζε μέχρι χθες, αλλά ποιος υπόσχεται μεγαλύτερο φαγοπότι και εύκολο χρήμα, τόσο "πιστοί" και ευγνώμονες είναι !
    Για τη δημαρ, τι να πει κανείς ; Τα έχουμε ξαναπεί, αλλά ας τα ξαναπούμε : Όλοι εμείς, που στις τελευταίες εκλογές ψηφίσαμε δημαρ, δεν το κάναμε, επειδή ξαφνικά συμπαθήσαμε τον κουβέλη ή επειδή ήμασταν "οπαδοί" της, το κάναμε, για τον απλούστατο λόγο, ότι υποσχόταν λύση στην ακυβερνησία και το αδιέξοδο, προς το οποίο βάδιζε η χώρα, με μετεκλογικές συνεργασίες κλπ.
   Από τη στιγμή, που δεν μπορούσαμε να ψηφίσουμε-επιβραβεύσουμε, αυτούς που χρεοκόπησαν την Ελλάδα (ΝΔ-πασοκ, με τυχαία σειρά), ούτε εκείνους, που ετοιμάζονταν να την ρίξουν στα βράχια και να την αποτελειώσουν (συριζα), ο κουβέλης ήταν μια καλή εναλλακτική !
   Από τη στιγμή όμως, που κόντεψε να ρίξει την κυβέρνηση, για να προστατεύσει τα τρωκτικά της ερτ, προδίδοντας τις υποσχέσεις του και την εμπιστοσύνη μας, η δημαρ, είναι πλέον ένα πολιτικό πτώμα, που δεν θα μπει και δεν πρέπει να μπει, στην επόμενη Βουλή...
   Είναι θλιβερό πια το θέαμα ενός κόμματος, που ήταν στην κυβέρνηση, να ασκεί πολιτική, με ..δελτία τύπου, που εκδίδει, όταν συμβαίνει κάτι και να θυμίζουν τα κείμενά της, τις εκθέσεις ιδεών, που γράφαμε, για τις πανελλήνιες εξετάσεις !
   Το τρένο για τη δημάρ, έχει χαθεί, είναι πλέον αργά για δάκρυα και η κατάσταση χειροτερεύει, από τα βαρίδια (βλέπε ρε-pussy), που ο κουβέλης δεν έσπευσε να ξεφορτωθεί και τον παρασύρουν ολοένα και πιο βαθιά, στον πάτο.
    Τουλάχιστον, κουβέλη, έχεις και κάποιον, που πιστεύει σε σένα, έναν σύμμαχο, το λοβέρδο (χαχα) !
     Είναι πάντως λυπηρό, ότι μετά από όσα έχουν γίνει και όσα -περισσότερα- έχουν αποκαλυφθεί, τα τελευταία χρόνια, για την κατάντια της χώρας και το πως φτάσαμε στη χρεοκοπία, υπάρχουν ακόμα, πολιτικοί-κομματικοί σχηματισμοί, "παλαιού τύπου" (αυτού, που πέθανε οριστικά το 2010), αλλά και ανεγκέφαλοι ψηφοφόροι, που ψηφίζουν, με κριτήρια, όπως : ίδιον συμφέρον (κυρίως), θυμός, εθισμός στα ωραία λόγια, αποποίηση κάθε προσωπικής ευθύνης, χαβαλές κλπ.
     Πλέον, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ΚΑΘΕ ψήφος, είναι κρίσιμη και πρέπει να δίνεται με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ορθή κρίση, με γνώμονα ΠΑΝΤΑ το κοινό συμφέρον, της τωρινής και -κυρίως- των επερχόμενων γενεών !



    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.