Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ποιο κόμμα ΔΕΝ συνιστά εγκληματική οργάνωση ;;

     Νομίζω ότι έτσι πρέπει να τεθεί τελικά το ερώτημα και όχι αντίστροφα, με αφορμή τη συζήτηση, που διεξάγεται για τη χ.α, όπου ξαφνικά όλοι "έπεσαν από τα σύννεφα", αφού νόμιζαν ότι ήταν ...μία φιλανθρωπική οργάνωση, που μοιράζει τρόφιμα σε αναξιοπαθούντες !
   Εκτός από τα εγκλήματα, κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας, που διαπράττουν οι φασίστες, υπάρχουν, ξέρετε, "κύριοι" της πολιτικής και τα λεγόμενα "οικονομικά εγκλήματα", που διέπραξαν και συνεχίζουν να κάνουν, τα υπόλοιπα κόμματα...
   Πριν αρχίσεις τις καταγγελίες, για τα εγκλήματα των άλλων, καλό είναι να κάνεις την αυτοκριτική σου και να φροντίσεις να είσαι "καθαρός", προτού γίνεις τιμητής των άλλων, διότι σκοτεινά σημεία, δεν υπάρχουν μόνον, ως προς τη χρηματοδότηση της χ.α, αλλά όλων των κομμάτων, με δάνεια, που δεν θα επιστραφούν ποτέ στις τράπεζες, κρατικές επιχορηγήσεις, ιδρύματα της κακιάς ώρας, ΜΚΟ κλπ.
   Τα κόμματα εξουσίας, ειδικά, ελέγχονται, για το κακούργημα της κατάχρησης δημοσίου χρήματος, που τιμωρείται με ισόβια (από 150.000 ευρώ και πάνω και εδώ μιλάμε για ΠΟΛΛΑ εκατομμύρια) και οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία : από το πασοκ, ήδη κάποιοι είναι στη φυλακή (Άκης), άλλοι υπόδικοι (Μαντέλης, Γιάννος) και φυσικά, όσες υποθέσεις έφτασαν στα δικαστήρια, είναι το 1/1.000.000, από τις πραγματικές περιπτώσεις, διασπάθισης δημοσίου χρήματος !
    Βλέπετε, τα κόμματα έχουν καταφέρει να λειτουργούν με μεθόδους της ιταλικής μαφίας, όπου κυριαρχεί η ομερτά και η ατιμωρησία, που συνεπικουρείται από την βουλευτική ασυλία, το νόμο περί μη ευθύνης υπουργών και τις "διασυνδέσεις" με τη δικαιοσύνη...
    Η αποκάλυψη ότι ο "κουρασμένος" ...κατάφερε, μέσα σε 5 μόλις χρόνια, να διορίσει 300.000 άτομα στο δημόσιο (!!), αν δεν είναι έγκλημα, κατά της χώρας και της νέας γενιάς, τότε τι είναι ;
    Σήμερα, έγινε γνωστή και η δίωξη, για κακούργημα, του Σταθάκη, του συριζα, ενός ανθρώπου, που φιλοδοξεί να γίνει υπουργός και αναρωτιέται κανείς, αν όντως είναι ένοχος, ως απλός αντιπρύτανης, για διασπάθιση κοινοτικών κονδυλίων, τι θα κάνει, αν γίνει υπουργός ;;
    Τα εγκλήματα πασοκ και νδ, καθώς και όσα σκοπεύει να κάνει ο συριζα, δε σημαίνουν βέβαια ότι η λύση είναι η ..χ.α !
     Η λύση, είναι να ξυπνήσει επιτέλους ο ψηφοφόρος και να διαλέξει εκείνους, που δεν αντιλαμβάνονται την άσκηση εξουσίας, ως μέσο παράνομου πλουτισμού των ίδιων και των "ημετέρων", με τα λεφτά των ..φορολογούμενων.
    Υπάρχουν νέοι πολιτικοί σχηματισμοί, που δεν έχουν δοκιμασθεί και μακάρι, να δημιουργηθούν και άλλοι, από ανθρώπους, που αντιλαμβάνονται την άσκηση πολιτικής, ως μέσο προσφοράς, στην πατρίδα και όχι ως μέσο προσωπικής ικανοποίησης, νόμιμων ή παράνομων φιλοδοξιών !
   
  

1 σχόλιο:

  1. Πηγαίνοντας στο γραφείο, έχω παρατηρήσει ένα μαγαζί, που είναι μονίμως κλειστό, έχει μέσα κάτι κούτες στοιβαγμένες, σε μια γωνία, 2 πολυκρεμάστρες με κρεμασμένα ρούχα και ένα τραπέζι. Στη τζαμαρία, είναι κολλημένο ένα αυτοκόλλητο, που γράφει ότι η εν λόγω "επιχείρηση", συγχρηματοδοτήθηκε από ελλάδα και ε.ε, για την αναβάθμιση των πληροφοριακών της συστημάτων !! Μέσα δεν υπάρχει καν υπολογιστής...Αν το πολιτικό μας σύστημα δεν λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση, δε νομίζω να τα βλέπαμε αυτά (εδώ μιλάμε βέβαια και για θράσσος, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα, λες και νιώθουν περήφανοι, για αυτά που κάνουν...!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.