Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

εδώ πάπας, εκεί πάπας, που είναι ο πάπας ;

  Ότι τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, στην Ελλάδα, ασχολούνται με παπατζιλίκια, είναι και ήταν γνωστό, ότι θα φτάνανε όμως σε σημείο να κάνουν ζωντανές συνδέσεις, για μας δείξουν το νέο Πάπα, αυτό είναι νέο "φρούτο", σημάδι και αυτό της "νέας εποχής"-παρακμής !!
   Αφού μας ενημέρωναν κάθε λεπτό σχεδόν, αν βγήκε από την καπνοδόχο, άσπρος, μαύρος, κίτρινος ή μπλε καπνός και άλλα τέτοια γραφικά, παραμύθια (ούτε) για μικρά παιδιά, τελικά ακούσαμε -με αγωνία (χαχα)- τα πρώτα λόγια του νέου πάπα, μαζί με τα συγκεντρωμένα στο Βατικανό "πρόβατα", από κάθε φυλή του Ισραήλ.
   Ο νέος αυτός πάπας, πρώτα διάλεξε όνομα και έπειτα μάθαμε για τη ζωή του και ότι έγινε ιερέας, επειδή ..έφαγε χυλόπιτα, από τη γκόμενα, που είχε και δεν θέλησε να τον παντρευτεί, για τόσο ..μεγάλη πίστη και κλίση προς τα θεία μιλάμε !!
   Δεν θα αναφερθώ στα -συνεχή- οικονομικά και σεξουαλικά σκάνδαλα του Βατικανού, που οδήγησαν τον προηγούμενο σε παραίτηση και επέβαλαν την επιλογή ενός ανθρώπου, χαμηλών τόνων, όπως ο νυν (πόσο ακέραιος είναι και αυτός, μέλλει να αποδειχθεί).
    Αυτό που με ενοχλεί, ως Έλληνα Ορθόδοξο Χριστιανό, είναι γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει η εκλογή επισκόπου, σε μία εκκλησία, που ζει στο σκοτάδι και στην πλάνη, που υποστηρίζει ουσιαστικά μία ΑΙΡΕΣΗ και όχι την ορθή-ορθόδοξη χριστιανική πίστη, όπως μας παραδόθηκε από τον ίδιο το Χριστό και το Ευαγγέλιό Του ;;
    Ποιος εγκέφαλος έκρινε ότι αυτό θέμα "πουλάει" και πρέπει να γίνει πρώτη είδηση ; Επειδή μερικά δισ ανθρώπων ζουν στην πλάνη και μακριά από την αληθινή Πίστη και τον αληθινό Θεό, δε σημαίνει ότι πρέπει να μαθαίνουμε για το τι κάνουν, ποιον και πως επιλέγουν για "αρχηγό".
     Συμπάσχω βέβαια με τους "οπαδούς" της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, αφού δεν φταίνε αυτοί, αυτήν την πίστη και τη διδασκαλία τους έμαθαν, δε γνώρισαν ποτέ την αληθινή-Ορθόδοξη Πίστη μας, όπως συμπάσχω και με τους λοιπούς αλλόθρησκους και άθεους, όπως οφείλει να συμπάσχει ο καθένας με κάθε άρρωστο και πλανημένο αδερφό του !
     Θα μου πεις αυτό σε πείραξε στα ελληνικά ΜΜΕ ; Σίγουρα, αυτό είναι σταγόνα στον ωκεανό της παραπληροφόρησης και της διασποράς, τόσο ανούσιων "ειδήσεων" και πληροφοριών, κουτσομπολιών, γυμνών μοντέλων-"αγγέλων"-θυμάτων και αναπαραγωγή της κάθε μαλακίας, που λέει ο κάθε τυχάρπαστος, συνήθως "πανελίστας".
     Σήμερα π.χ αναπαράγεται η "είδηση" ότι μία έγχρωμη ηθοποιός, αρωματίζει το αιδοίο της (γιατί άραγε ;) και κάποιοι "δημοσιογράφοι" έκριναν ότι αυτό, είναι κάτι, που πρέπει να γίνει κτήμα όλων (!), να το μάθει όλος ο κόσμος : για τέτοια κατάντια μιλάμε...
      Πάντα έχουμε την τάση να θεωρούμε ότι ο κόσμος παλιά ήταν καλύτερος και έως ένα βαθμό, έχουν δίκιο αυτοί που ισχυρίζονται ότι και τότε υπήρχαν (τα αντίστοιχα) χάλια, ωστόσο ειλικρινά έχω αρχίσει να ανησυχώ με τον κατήφορο της ελληνικής κοινωνίας (και γενικότερα, αλλά επειδή σε αυτή τυχαίνει να ζω), δε νομίζω ότι είχαμε ποτέ πέσει τόσο χαμηλά και κάτι πρέπει να γίνει άμεσα, προτού αφανιστούμε.
       Το μόνο, που μας έχει απομείνει και πρέπει να διαφυλάξουμε ως ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, είναι η πίστη μας, η ορθόδοξη χριστιανική μας Πίστη, είναι το τελευταίο οχυρό, που αν πέσει, θα πέσουμε ΟΛΟΙ, ...στην τάφρο !
       Το Άγιο Πνεύμα εκπορεύται εκ του Πατρός και όχι (και) εκ του Υιού, όπως "πιστεύουν" οι παπικοί-παπατζήδες αιρετικοί και ας ευχηθούμε να ενισχύσει όλους εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, ενόψει της μεγάλης περιόδου προετοιμασίας, που αρχίζει, από την καθαρά Δευτέρα, ενόψει Πάσχα, της μεγάλης και Αγίας Τεσσαρακοστής.
       Άντε, οι υπόλοιποι (νοσταλγοί ή εραστές της ειδωλολατρίας) καλά να περάσετε στα ...καρναβάλια, να κινηθεί λίγο και η αγορά (που είναι και ο μόνος λόγος ύπαρξής τους, πλέον) και την Κυριακή το βράδυ, μην στεναχωρηθείτε : ο "βασιλιάς καρνάβαλος", ούτε καίγεται, ούτε πεθαίνει ποτέ, ζει ανάμεσά μας, όλο το χρόνο..
       
    









1 σχόλιο:

  1. ένας, οποιοσδήποτε άνθρωπος, πάπας ή μη, που ισχυρίζεται ότι έχει αλάθητο, δεν μπορεί παρά να δαιμονίζεται, να ζει υπό σατανική κυριαρχία ! ΜΟΝΟ ο Θεός είναι αναμάρτητος και δεν κάνει σφάλματα, αυτό το ξέρει και ένα μικρό παιδί. Χθες, αν είδατε, συναντήθηκαν ο πρώην και ο νυν πάπας και ο νυν έκανε δώρο στον πρώην μία εικόνα της Παναγίας, όπου τονίζεται η ταπεινότητά Της ! Ο απερχόμενος πάπα(ρα)ς λοιπόν, δήλωσε -ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ- ότι δεν γνώριζε ότι η Παναγία, είχε αυτήν την ιδιότητα...!!!!! Είναι σα να λες ότι είσαι καθηγητής μαθηματικών, αλλά δεν ξέρεις πόσο κάνει 1+1 ! Για τόσο αλάθητο μιλάμε (χαχα)...Η ταπεινότης-ταπεινοφροσύνη είναι, εξάλλου, ο ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ, πάνω στον οποίο κτίζονται ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες αρετές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.