Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

τι πίνετε εκεί στον συριζα ;; (!!)

   Αφού τελείωσαν με το συνέδριό τους, εκεί στο σύριζα, με υψηλούς προσκεκλημένους, ορισμένους πασόκους συνδικα-ληστές, όπως ο υπόδικος φωτόπουλος, βγήκαν και έκαναν κάτι δηλώσεις, που σε κάνουν να απορείς αν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, αν τα πιστεύουν αυτά που λένε και τι ναρκωτικά παίρνουν !
    Ακόμα και ένας πρώην σοβαρός άνθρωπος, όπως ο Γλέζος, εκτίθεται άσχημα, δηλώνοντας ότι με το συριζα, θα πάρει ...ο λαός την εξουσία στα χέρια του, θυμίζοντας έτσι εποχές ανδρέα, εποχές, που προσπαθούμε να ξεχάσουμε και που μας έφεραν ως εδώ, στη χρεοκοπία...
    Η περίπτωση Γλέζου, αποδεικνύει πως, όποιο και αν είναι το παρελθόν σου, όσο καλός άνθρωπος και αν υπήρξες, από τη στιγμή, που θα μπεις στο στίβο, δηλαδή στο τσίρκο, της πολιτικής, θα καταλήξεις δημαγωγός και καραγκιόζης, θα κάνεις τα πάντα, για να χαϊδεύεις αυτιά και να διατηρήσεις την καρέκλα σου !
    Ότι η εξουσία, η δημοσιότητα κλπ., αλλοιώνουν το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, είναι γνωστό άλλωστε και από την αρχαιότητα ("αρχή άνδρα δείκνυσι") και θέλει μεγάλη προσπάθεια, για να παραμείνεις ίδιος και ακέραιος (όπως π.χ ο Άδωνις, που όλοι τον βρίζουν, αλλά ποτέ δεν έπαιξε το "χαρτί" της δημαγωγίας).
     Θέλω όμως να απευθυνθώ στους πρώην πασόκους και νυν ψηφοφόρους του σύριζα, που τον έστειλαν από το 3% στο 20% και να ρωτήσω ειλικρινά, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ αυτά που λέει και τάζει (σε όλους) ο τσίπρας ;
     Καταλαβαίνω ότι δεν τα πιστεύετε, ούτε εσείς οι ίδιοι και ότι πάνω στην απελπισία σας, στο πίσω μέρος του μυαλού σας, θεωρείτε ότι μπορεί και κατά 1%, να είναι αλήθεια, ότι θα αποκαταστήσει μισθούς και συντάξεις, θα δώσει λεφτά με τη σέσουλα, θα προσλάβει κόσμο στο δημόσιο κλπ, όμως δεν υπάρχει ούτε αυτό το 1%, είναι ΟΛΑ ψέμματα και υποσχέσεις.
    Φανταστείτε πως θα νιώθατε, όλοι εσείς, που απογοητευμένοι και προδομένοι, από το σύνθημα "λεφτά υπάρχουν" (για να νιώσετε καλύτερα, σας λέω ότι ο Τζέφρι το πίστευε ! χαχα), πάτε στον τσίπρα, για να ανακαλύψετε ξανά ότι πέσατε θύματα πολιτικής απάτης, για δεύτερη φορά (το δισ εξαμαρτειν κλπ).
     Ενώ ο τουρίστας Τζέφρι πίστευε ότι λεφτά υπάρχουν, είτε λόγω βλακείας, είτε λόγω κακών συμβούλων, που τον χρησιμοποίησαν, ο τσίπρας ΓΝΩΡΙΖΕΙ τώρα, ότι δεν υπάρχουν και ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει όσα υπόσχεται, οπότε εδώ μιλάμε για πολιτική αλητεία και αμοραλισμό, για πολύ χειρότερες καταστάσεις δηλαδή !
      Σε μία χώρα, που χρωστάει 350 δισ ευρώ και θέλει, μόνο για μισθούς Δ.Υ και συντάξεις, 30 δισ το χρόνο, καταλαβαίνετε εύκολα, ότι δεν περισσεύει ούτε ένα σεντ, όχι μόνον δεν έχουμε λεφτά, αλλά είμαστε και μέσα, με το κεφάλι (στα σκατά).
     Το παραμύθι που πουλάει ο συριζα, στο όνομα μάλιστα του καινούργιου (!), μου θυμίζει την περίπτωση ενός Χαλκιδέου, σχετικά πρόσφατα, που ξέθαψε τη νεκρή γυναίκα του και την πήρε στο σπίτι...(για λίγο), αν δεν μπορείς να χωνέψεις την απώλεια και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, τόσο καραγκιόζης φαίνεσαι στα μάτια του κόσμου !
      Δεν έχω σκοπό να σας υποδείξω τι να ψηφίσετε, αφού ούτε ο ίδιος δεν ξέρω, απλά δεν θα ήθελα να σας δω να την ξαναπατήσετε, όλοι εσείς, που το 2009 ψηφίσατε τζέφρι, με τον ίδιο ή και με χειρότερο τρόπο, πιστεύοντας στις παπαριές του τσίπρα και του Γλέζου (που φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια του κυρ Φώτη, αφού το γήρας δεν έρχεται ποτέ μόνο του), ότι θα σας σώσουν (από τι ;) και θα μοιράσουν χρήμα (δραχμές μπορεί, αλλά το βιοτικό επίπεδο θα πάει στη δεκαετία του '70).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.