Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Ο Ερντογαν, ως υπόδειγμα ηγέτη !

  Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, είναι ένας από τους ελάχιστους, παγκοσμίως, πολιτικούς άνδρες, που σέβομαι και εκτιμώ και θεωρώ ότι η ηγεσία του, οφείλει να γίνει παράδειγμα σε πολλούς άλλους, όπως έδειξε και η πρόσφατη διαχείριση της "κρίσης" στη γειτονική χώρα !
   Τι έγινε λοιπόν στην Τουρκία πρόσφατα ; Αυτό, που έγινε ουσιαστικά, ήταν μια "επανάσταση του κώλου", κυριολεκτικά, καθοδηγούμενη από τα αντισόσιαλ μίντια, κάποιοι εκεί θεώρησαν ότι πρόοδος είναι να φιλιούνται δημόσια, να πίνουν και να κυκλοφορούν ημίγυμνοι, στους δρόμους...
   Βέβαια, δεν φταίνε αυτοί, που κατέβηκαν στους δρόμους ή έχασαν τη ζωή τους, για το ΤΙΠΟΤΑ : η οικονομική ανάπτυξη και άνθηση στην Τουρκία (επίτευγμα επίσης του Ερντογαν), έχει και κάποια αρνητικά επακόλουθα !
    Είναι γνωστό ότι το χρήμα διαφθείρει, οι τούρκοι ξαφνικά άρχισαν να σκέπτονται, ότι ανήκουν στη ..Δύση, ξέχασαν τις παραδόσεις και τον πολιτισμό τους και θέλησαν να γίνουν Αμερική, "υποβοηθούμενοι" πάντα, από τα αντισόσιαλ μίντια, που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και ξαφνικά νομίζουν όλοι, ότι έγιναν φίλοι με όλους (χαχα).
    Ο Ερντογάν κατέπνιξε την επανάσταση του κώλου, διότι ήξερε ότι αυτό ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, για τη χώρα του και δε λογάριασε τις επιθέσεις που δεχόταν, από παπαγαλάκια-δημοσιογραφίσκους, που τον χαρακτήριζαν δικτάτορα, για να χαϊδέψουν αυτιά και να πουλήσουν : βλέπετε ο τύπος του δημοσιογράφου, που ονομάζεται διεθνώς "τράγκας", που πηγαίνει σαν καρυδότσουφλο, όπου πάει το ρεύμα (η μάζα), δεν είναι ελληνικό προνόμιο !
    Αν έρθει ο 10 χρονος γιος σου και σου πει "θέλω να καπνίσω", αν είσαι πα-τέρας, θα του δώσεις τσιγάρο, αν όμως είσαι πατέρας, θα του ρίξεις σφαλιάρα...Ακόμα και αν γυρίσει, μαζί με άλλους 10 φίλους του και επιμένει, δε σημαίνει ότι επειδή είναι πολλοί ή περισσότεροι ότι έχουν και δίκιο...
   Αυτό, που θέλω να πω, είναι πως ο Ηγέτης, οφείλει να ξέρει τι είναι καλό για το λαό του και τι όχι και να κάνει το πρώτο, όσο και αν κάποιοι (ακόμα και αν είναι πολλοί) ζητάνε το ..κακό τους ! Δεν είναι αγάπη το να κάνεις στους άλλους τα χατίρια τους, όταν ξέρεις ότι έτσι θα καταστραφούν, οφείλεις να τους προστατεύσεις.
   Χίλιες φορές να σε λένε δικατάτορα, όταν ξέρεις ότι κάνεις το σωστό, παρά να γίνεις δημαγωγός και να δίνεις ή να τάζεις στους πάντες τα πάντα, για να είσαι αρεστός (βλέπε τσίπρας).
   Δεν είμαι υπέρ της χούντας -αλοίμονο- αλλά και η ελευθερία έχει κάποια όρια, είναι προτιμότερο να κυβερνάει αυταρχικά ένας ηθικός και άξιος ηγέτης, από το να κυβερνάνε οι συντεχνίες, οι συνδικαληστές, τα πρεζάκια και οι εθισμένοι στα αντισόσιαλ μίντια !
   Τελευταία, θετικά δείγματα, προς αυτήν την κατεύθυνση, έδειξαν και οι ελληνικές κυβερνήσεις (έστω και αν πιέζονται και έξωθεν), με την επιστράτευση, όσων θέλουν να μας κρατήσουν δέσμιους του παπανδρεϊσμού και να μην αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο.
     Η επιβολή της κρατικής θέλεσης, είναι αναγκαία, διότι, όπως δείχνουν τα, τραγικά υψηλά, ποσοστά Χ.Α και συριζα, ο λαός δεν γνωρίζει πάντα ποιο είναι το συμφέρον του, άγεται και φέρεται σαν πρόβατο και χρειάζεται ένας ισχυρός βοσκός, για να κρατάει μακριά το ..λύκο !




3 σχόλια:

  1. η ιστορία αυτή απέδειξε, ότι η Τουρκία ανήκει στην ..Ανατολή, στο Ισλάμ (κατά το "ανήκομεν εις την Δύσην"), πράγμα, ούτε θετικό, ούτε αρνητικό, από μόνο του. Σίγουρα, η μετάβαση σε ένα καθεστώς πιο "δυτικού τύπου", δεν θα είναι εύκολη και πρώτα πρέπει οι ίδιοι οι τούρκοι ν'αποφασίσουν αν το θέλουν ή όχι και τι θα κερδίσουν (αν κερδίσουν) από αυτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ισχύει, πάντως, ότι δήλωσε πως δεν γνωρίζει Κράτος, με το όνομα "Κύπρος", πρόκειται για μέγα ατόπημα και μαλακία του ! ακόμα και οι ηγέτες, έχουν τις άσχημες στιγμές τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης, το να βγαίνεις και να κατηγορείς ως "μπαχαλάκια" το 15χρονο, που σκοτώθηκε από δακρυγόνα της Αστυνομίας, ενώ πήγαινε ...να πάρει ψωμί, ΔΕΝ συμμετείχε δηλαδή στα επεισόδια, είναι δείγμα αλαζονείας και απρέπειας ! Ως ηγέτης, οφείλεις να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να ζητάς ενίοτε και συγγνώμη, όταν οι άλλοι έχουν δίκιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.