Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

απ' το κακό δεν πας στο ...Xειρότερο !

      Αυτό λέει η λογική, όταν κάτι δεν σου αρέσει, προσπαθείς να το αλλάξεις με κάτι καλύτερο, δεν πας σε κάτι, που είναι χειρότερο, εκτός αν είσαι μαζοχιστής ή μαλάκας !
   Αναφέρομαι σε ένα από τα βασικά "επιχειρήματα" όσων υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή, γενικά αλλά και ειδικά στο ζήτημα του να τεθεί εκτός Νόμου : ότι εκτός νόμου, θα έπρεπε να τεθούν τα συστημικά κόμματα, που καταλήστεψαν και κατέστρεψαν τον τόπο...
   Ως προς το ένα σκέλος, έχουν δίκιο, ότι δηλαδή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (και ήδη συριζα, το νέο πασοκ) ευθύνονται για τη χρεοκοπία μας, έχουν φάει τα άντερά τους, με σωρεία σκανδάλων κλπ, η συνέχεια όμως του συλλογισμού τους, απλά δεν έχει ..συνέχεια !
   Δηλαδή δεν θα ψηφίσω τα κόμματα των απατεώνων και των κλεφτών και θα πάω να ψηφίσω τους φασίστες και δολοφόνους της Χ.Α, που κηρύσσουν το μίσος και διαχωρίζουν τους ανθρώπους, ανάλογα με το χρώμα ή την καταγωγή ; Με ποια "λογική" να το κάνω αυτό ; Ποιον εκδικούμαι έτσι ; (χαχα)
   Για να μην πολυλογώ, είμαι 100% ΥΠΕΡ του να τεθεί -εδώ και τώρα- εκτός Νόμου η Χ.Α, αρκετά με τους τραγικούς αμόρφωτους τύπους, με τα μαύρα μπλουζάκια και τα ξυρισμένα κεφάλια, που βρίζουν τους πάντες και τα πάντα, μέσα στη Βουλή (με 7 χιλιάρικα καθαρά το μήνα και ασυλία, νομίζω ο καθένας μας, θα μπορούσε να κάνει το μάγκα εκ του ασφαλούς και να βρίζει θεούς και δαίμονες).
    Δεν υπάρχει "επιχείρημα" ότι η Χ.Α "εκφράζει" 1.000.000 "ανθρώπους", διότι αν υπάρχουν 1.000.000 μαλάκες σε ένα κράτος, που έχουν μπερδέψει τη βούρτσα με το ανδρικό μόριο και νομίζουν ότι θα τους λύσουν τα προβλήματα οι νοσταλγοί του Χίτλερ, το ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, οφείλει να τους προστατεύσει, αυτός είναι ο ρόλος τους κράτους, να προστατεύει τους (χαμηλής νοητικής στάθμης) πολίτες του και να προλαμβάνει άσχημες καταστάσεις, προτού συμβούν !
    Το ότι είναι πολλοί οι πλανεμένοι, οι ανόητοι και τα πρόβατα, που νομίζουν ότι θα δουν φως, στο σκοτάδι της χρυσής αυγής, δε σημαίνει ότι έχουν και δίκιο...
    ΆΜΕΣΑ να ψηφιστεί και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, για να μην τσακώνεται ο δένδιας και ο καμίνης, κάθε φορά, που οι φασίστες θέλουν να μοιράσουν πατάτες και κρεμμύδια, σε "αναξιοπαθούντες έλληνες" (το έβαλα σε εισαγωγικά, διότι δεν υπάρχουν έλληνες, μετά από 400 χρόνια τουρκοκρατίας και επειδή είδαμε στις ουρές κάτι φτωχαδάκια με ..τζιπάρες) : όποιος μοιράζει τρόφιμα, θα δίνει σε όλους ή σε κανέναν, αλλιώς θα διαπράττει ποινικό αδίκημα, τόσο απλά !
     Για όσα πρόβατα της Χ.Α, ψάχνουν τι θα ψηφίσουν, όταν βγει εκτός Νόμου, έχω να προτείνω την ένωση κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, που ΟΛΟΙ τον θεωρούσαμε γραφικό και τρελό και ΟΛΑ όσα έχει κατά καιρούς πει, έχουν επιβεβαιωθεί και επαληθευτεί, με προφητικό τρόπο...





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.